SANTOS’TAN SEVGİLERLE

18 Mart 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 25’inci haftasında kendi sahasında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 2-1 önde kapattığı karşılaşmada Giresunspor’u 4-1 mağlup etti.

Kırmızı beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Santos (2), Yusuf Emre ve Özgür Yılmaz attı. Kırmızı beyazlılar aldığı galibiyetle puanını 35’e çıkardı. Boluspor’da kaptan Andre Santos attığı 2 golle, sar kart cezalısı olan ve maçta oynayamayan Poepon’in yokluğunu aratmadı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Giresunspor karşısına; Melih, Hakan, Renato, Alim, Furkan, Yusuf Emre, Abdülkadir, Andre Santos, Jansen, Musa Sinan, Guido on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Erdi, Özgür, Bentley, Fatih Turan, Burak, Kadir, Cengiz Umut yer aldı.

Giresunspor ise Boluspor karşısına, Eser, Dimitriadis, Volkan, Berkan, Recep, Özgürcan, Promise, Nascimento, Onur, Özgür, Hüsamettin on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa, Giresunspor maçında cezalı ve sakat oyuncuların yerine kadroda değişikliğe gitti. Çapa, Sarı kart cezaları olan Ramazan Sal ve Rydell Poepon’in yerlerine uzun süren sakatlıktan kurtulan Arapi ve Musa Sinan’a görev verdi.

İLK TEHLİKELİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Karşılaşmaya Giresunspor daha etkili başlayan taraf oldu. Maçın 14’üncü dakikasında Boluspor gole çok yaklaştı. Guido’nun ara pasında kaleci Eser ile karşı karşıya kalan Yusuf Emre’nin vuruşunu Eser kornere çeldi.

BOLUSPOR GOLÜ BULDU

Boluspor maçın 19’uncu dakikasında golü buldu. Yusuf Emre sol kanattan ceza sahasına girdi, ortayı kesti. Özgür Yılmaz topu kendi ağlarına gönderdi. Boluspor bu golle maçta 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk 30 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.

SANTOS’TAN ŞIK GOL

Boluspor’da maçın 38’inci dakikasında Guido Koçer sarı kart gördü. Maçın 44’üncü dakikasında Boluspor ikinci golü buldu. Ceza sahası içinde oluşan karambolde topla son olarak buluşan Andre Santos, şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta 2-0 öne geçti. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi.

GİRESUNSPOR’DAN CEVAP GECİKMEDİ

İlk yarının son anlarında Giresunspor golü buldu. Kornerden gelen topa Boluspor ceza sahası içinde yükselen Nascimento’nun vuruşu ağlarla buluştu. Bu golle maçta skor 2-1’e geldi. Maçın ilk yarısı Boluspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

BOLUSPOR’DAN OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına Giresunspor’un vuruşu ile başlandı. Boluspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Özgür oyuna girdi, Abdülkadir oyuna girdi. Boluspor’da maçın 48’inci dakikasında Renato sarı kart gördü.

YUSUF’TAN HARİKA GOL

Boluspor maçın 51’inci dakikasında 3. golü buldu. Yusuf Emre korner atışının hızlı kullandı. Guido, topu tekrar topu Yusuf Emre’ye aktardı. Yusuf Emre, ceza sahasına orta şut karışımı bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Boluspor bu golle maçta skoru 3-1’e taşıdı. Boluspor’da maçın 59’uncu dakikasında 2’inci oyuncu değişikliği yapıldı. Hakan oyundan çıktı, Umut oyuna girdi. Maçın 81’inci dakikasında Boluspor son oyuncu değişikliğini yaptı. Alim oyundan çıktı, Kadir oyuna girdi.

SANTOS’TAN DUBLE

Boluspor maçın 82’inci dakikasında 4’üncü golü buldu. Musa Sinan, ceza sahası dışında bekleyen Andre Santos’a topu aktardı. Santos, yerden yaptığı sert vuruşla kendisinin 2’inci, Boluspor’un 4’üncü golünü Giresunspor filelerine gönderdi. Boluspor’da maçın 86’ıncı dakikasında Özgür İleri sarı kart gördü.

SON DAKİKALARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Boluspor, Giresunspor’u 4-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, aldığı galibiyetle puanını 35’e çıkardı. Boluspor’da Andre Santos, attığı 2 golle maçın adamı oldu.

1560 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.75879502296448