SCHOTT Orim’den U15’e Ödül

25 Nisan 2014

Türkiye genelinde 1259 takımı geride bırakarak Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek 2-5 Mayıs tarihlerinde Avusturya'nın...

Türkiye genelinde 1259 takımı geride bırakarak Nike Premier Cup 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonluğunu elde ederek 2-5 Mayıs tarihlerinde Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenecek olan " Manchester United Premier Cup" Avrupa elemelerinde ülkemizi temsil etmeye hak kazanan U-15 takımımıza destekler devam ediyor. Başarılı sporculara ilimizde faaliyet gösteren SCHOTT Orim Cam firmasından destek geldi.

Firma Türkiye şampiyonu olan U15 takımımızı eşofman ve ayakkabı ile ödüllendirerek Avrupa yolculuğu öncesinde moral verdi.

Bu akşam Boluspor tesislerinde gerçekleştirilen törene Başkanımız Savaş Abak, SCHOTT Orim İdari İşler Müdürü Metin Süzgen, İş geliştirme uzmanı İsmail Altınışık, yöneticilerimiz ve U15 takımımızın oyuncuları katıldı. Tören öncesi U15 takım kaptanımız, Kupayı Başkanımız Savaş Abak'a teslim etti.

Desteklerinden ötürü Schott Orim’e teşekkür eden Başkanımız Savaş Abak, “Takımımıza Avrupa şampiyonası öncesi destekler devam ediyor. İnşallah şampiyonadan da başarılı bir sonuçla dönecekler. Kendilerine güveniyorum. Desteklerinden ötürü Schott Orim’e de teşekkür ederim” dedi.

Görüşlerini aldığımız SCHOTT Orim Genel Müdürü Hakan Gerdan “Bolu'da faaliyet gösteren bir firma olarak Bolu'ya ve bu şehrin güzide takımı Boluspor'a destek vermeye ve yanında olmaya çalışıyoruz. Türkiye Şampiyonu olan Boluspor U15 takımını tebrik ediyorum. Kendilerini Şampiyona yakışır şekilde Avrupa'ya uğurlamak istedik. Manchester United Premier Cup Avrupa Şampiyonasında takımımıza başarılar diliyorum” diye mesaj yolladı.

U15 takımımızın antrenörü Yılmaz Özen ise şöyle konuştu:

“Başta oyuncularım olmak üzere bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum. Özellikle başkanımız ve yöneticilerimize de bizlere olan güveni ve desteğinden ötürü teşekkür ediyorum. Avrupa’da önemli oyuncu izleme ekipleri turnuvayı takip edecek. İnanıyorum ki oyuncularımda orada kendini gösterecek. İnşallah Boluspor’a yakışan bir derece ile ülkemize geri döneriz.”

Konuşmaların ardından sporcularımıza eşofman ve ayakkabıları verildi.

 

2946 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.068506956100464