Scout'ların Raporu 'Bolu'dan Avrupa'ya Oyuncu gelecek !'

8 Mayıs 2014

Nike Premier Cup  2014  şampiyonasında ülkemizi temsil eden Boluspor U15 takımı şampiyonada ismini duyururken futbol takımlarının Scout’ları da oyuncularımızı da...

Nike Premier Cup  2014  şampiyonasında ülkemizi temsil eden Boluspor U15 takımı şampiyonada ismini duyururken futbol takımlarının Scout’ları da oyuncularımızı da şampiyonada ilgiyle takip ettiler. Geçmiş şampiyonalara nazaran diğer takımlarda öne çıkan oyuncu olmazken kırmız beyazlı ekibimiz genç oyuncuları da teknik yapıları ve mücadeleci güçleri ile Scout’ların ilgisini çektiler.

Boluspor U15 takımı şehrimizin adını şampiyonada duyururken oynadığı maçlarda da ilgi odağıydı. 20 takımın mücadele ettiği şampiyonada geçmiş yıllara nazaran öne çıkan yıldız oyuncu bulunmazken takımımız adına  oyuncularımız teknik kapasiteleri ve mücadeleci yapıları ile dikkat çektiler. Takımımız hakkında dikkatlice notlar tutan yabancı Scout’lar oyuncularımıza maçlar sonunda kutladıkları göründü. Boluspor U15 takımında bulunan oyuncuların tamamı dikkatlice izlenirken oyuncularımız ve takımımız hakkında yaptıkları değerlendirmede bu takımın devamlılığında iyi yerlere gelineceği bilgisini verdiler. Oynanan karşılaşmalarda sağ bekte oynayan Özay, takım kaptanı Muhammet , Ahmet ve orta sahada teknik yapısıyla öne çıkan klas hareketlerle dikkat çeken Özgür şampiyonada Scout’ların ilgi gösterdiği futbolcular oldular. Geçmiş yıllarda bir çok yıldızın Nike Premier cup  dan çıkarak dünya yıldızları arasına girdiği bilgisi ile açıklamalar yapan Avrupa takımlarının ünlü Scout’ları gelecek yıllarda  Boluspor takımından da Avrupa futboluna yıldız futbolcu verilmesinin de kaçınılmaz olduğunu söylerlerken kaptan Muhammet, Özgür, Özay,  Ahmet ile yaptıkları değerlendirmelerin olumlu olduğunu söylerlerken diğer oyuncularımızın da bundan sonraki şampiyonanın heyecanının yanı sıra devamlılıklarında öne çıkacak oyuncular oldukları ifadelerini kulandılar.

2627 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.055689811706543