Seferberlik ilan edildi!

5 Mart 2012

Bahri Kaya seferberlik ilan ediyor. Elazığspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından bir an önce takımın toplarmanmasını için çalışmalara başlayan Teknik Direktör...

Bahri Kaya seferberlik ilan ediyor. Elazığspor deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından bir an önce takımın toplarmanmasını için çalışmalara başlayan Teknik Direktör Bahri Kaya, ilk olarak Ferhat Kiraz'ın tedavisinin hızlandırılmasını istedi. Alınan mağlubiyete inanamayan Kaya, 'Boluspor bu olmamalı' demesi de dikkat çekti.

Bank Asya Birinci Lig'de ilk iki şansını muzicelere bırakan Boluspor'da ilk hedef play-off olarak belirlenirken, Bahri Kaya Ferhat Kiraz sakatlığı ile hemen ilgilenilmesi talimatını verdi. Elazığspor karşısında 6 futbolcusundan yoksun sahaya çıkan kırmızı beyazlı ekibimizin bir an önce tekrar ayağa kalkması için bir takım çalışmalar yapılacak. Karşılaşmada hem 6 oyuncunun yokluğu hem de sahada mücadele eden oyuncuların formsuzlukları nedeniyle kötü futbolun sebepleri ortaya çıkartılmaya çalışılırken, geride kalan 10 haftada iyi sonuçlar alınması için bir takım radikal kararlar alınacak ve çalışma ortamı sağlanacak.

Kadroda bulunan bazı oyuncuların formsuzlukları gözle görünürken, bu oyuncuların tekrar eski kimliklerine kavuşması için Bahri Kaya kolları sıvadı. Elazığspor karşılaşması sonrası oynanan oyundan ve bazı oyuncuların performanslarının bu olmaması gerektiğini ifade eden Kaya, 'Biz bu değiliz. Onun için el birliği ile bu takımı ayağa kaldırmalıyız' diyerek bazı isteklerde bulunacak.

Karşılaşma sonunda İstanbul dönüşü Menajer Kazım Kırcı ve yardımcıları ile  hava alanında bir toplantı yapan Bahri Kaya, ilk olarak Ferhat Kiraz için bilgi alınmasını istedi. Kazım Kırcı ile takım hakkında da birkaç konuya değinen ikili, ortak kararlarını Başkan ve yönetim kuruluna sunmaları bekleniyor. Yaptığımız araştırmalar neticesinde Boluspor'un tekrar eski gücüne kavuşması için Bahri Kaya, menajer Kazım Kırcı'ya 'Hep birlik de bu zorlukları aşacağız. Bende bu sonucu beklemiyordum. Benim inancım tam. Onun için biz burada bir aile oluşturduk. Sonuna kadar savaşmaya varız' diyerek oyuncularına moral vermeye başladı.

Sahasın da oynayacağı Kasımpaşaspor maçına çok önem veren Bahri Kaya, ilk olarak bu karşılaşmadan her şeye rağmen üç puan alma hesapları yapıyor. Pazar günü oynanacak olan Kasımpaşaspor maçı içinde ilk olrak taraftar bazında camianın bu maçta son düdüğe kadar yanlarında olunmasını yönünde görüş bildirdiği gelen haberler arasında olurken Kaya şimdiden dersine çalışmaya başladı.

 

 

 

 


2512 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067555904388428