Sem-Mak Seriye Taktı ! 4-1

30 Mayıs 2014

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün üçüncü maçında Sem-Mak ile Tuncay Kontraplak karşı...

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün üçüncü maçında Sem-Mak ile Tuncay Kontraplak karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli ve zevkli geçen karşılaşmada, iyi futbol ortaya koyan Sem-Mak takımı sahadan 4-1 galip ayrıldı.

 

Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün üçüncü maçında Sem-Mak ile Tuncay Kontraplak karşı karşıya geldi. İki denk takımın mücadelesi oldukça çekişmeli ve zevkli geçerken 60 dakika sonunda sahadan Sem-Mak takımı 4-1 galip ayrıldı. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü ve hızlı başlarken, Sem-Mak takımı ayağa yaptığı paslarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı ve aradığı golü 10.dakika buldu. Golün ardından tüm hatlarıyla Tuncay Kontraplak kalesine yüklenmeye başlayan Sem-Mak takımı 23.dakika ikinci golü buldu ve iyice rahatladı. Tuncay Kontraplak bu dakikalar içersinde pozisyon bulsa da kalesinde devleşen Serhat rakibine gol izni vermezken, defansın hatasında Tuncay Kontraplak 30.dakika gol buldu ve farkı 1’e indirdi. Tuncay Kontraplak’ın bu golü ise ilk yarının skorunu belirledi.

İkinci yarıda Sem-Mak takımı ilk yarıda sergilediği güzel futbolu ikinci yarıda sürdürdü. İkinci yarının 42.dakikasında attığı golle skoru 3-1’e getiren Sem-Mak takımı bu golden sonra iyice rahatladı. Oyunun ilerleyen bölümlerinde ise kontra atağa dönen Sem-Mak takımı rakibine zaman zaman pozisyonlar verse de Tuncay Kontraplak çektiği sert şutlarda direkleri nişanladı ve topu bir türlü filelerle buluşturamadı. Topların direklerden dönemesi Tuncay Kontraplak takımının direncini kırarken, Sem-Mak takımı maçın 56.dakikasın bulduğu golle farkı 4’e çıkarttı. Karşılaşmada başka gol olmayınca Sem-Mak takımı aldığı bu galibiyetle grubunda büyük avantaj elde ederken, ilk 4’e girmeyi hedefleyen Tuncay Kontraplak takımı ise aldığı mağlubiyetle ilk 4 ümitleri ise biraz daha azalttı.  

1361 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10501790046692