Semercioğlu 'Bu Ortamı Kaybetmemek Lazım'

6 Şubat 2011

Boluspor'un 3-0'lık galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor'un her hafta bir final oynadığını söyledi.   Takımdaki kardeşlik ve...

Boluspor'un 3-0'lık galibiyetinin ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Boluspor'un her hafta bir final oynadığını söyledi.

 

Takımdaki kardeşlik ve yardımseverlik olgusuna da dikkat çeken Semercioğlu, 'Bir takımın takım olması çok önemli. Takıma istedin kadar futbolcu alırsın ama takımı bozarsın. Biz zaten ilk yarıda takımımızı oluşturmuştuk. Takımımızın ufak tefek noksanları vardı. Bunun üzerine ortak bir fikirle nokta transfer yaptık. Ben takımımıza genç ve 22 yaş ortalamasını bozacak isimler almadık. Herkesin gördüğü gibi bugün 22 yaş ortalaması maçları alıyor. Ben öncelikle şuna güveniyorum. Öncelikle arkadaşlık. Önce takım olma anlayışı, birbirlerini tanımak ve birbirlerine bağlılık diyorum. Şuanda bu dediklerim sergileniyor. Seyirciyi de heyecanlandırıyor. Seyircimiz de şuanda bir bütün. Bu ortamı kaybetmemek lazım, ben bunun için çalışıyorum' ifadelerini kullandı.

 

 

'Taraftarlarımızı kutluyorum'

 

Stadı tamamen dolduran ve ilk düdükten sonra dakikaya kadar takımlarına destek veren taraftarları da kutlayan Boluspor Başkanı Semercioğlu, 'Bugün bence taraftarı kutlamak lazım, Bence bugün taraftar tam görevini yaptı. Şuanda Futbol Federasyonundan gelenler bizim taraftarımızı örnek alıyor. Taraftarımız gerçekten Avrupa standartlarında bir taraftar. Bundan dolayı da taraftarımızı kutluyorum, teşekkür ediyorum. Onlardan Allah razı olsun, onların yanındayım. Şu birlik ve beraberliği gördünüz, bunu devam ettirsek daha büyük işler yaparız diye düşünüyorum' dedi.    

 

Kendisinin herkese karşı iyi niyetli olduğunu ama bir türlü bunu anlatamadığını söyleyen Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, hatalarının hep iyi niyetli davranmaktan geçtiğini söyledi. 'Konuşulanların hepsi yalan, hepsi bir dedikodu. Ben bunların adamı değilim' diyerek sözlerine devam eden Semercioğlu, 'Herkese karşı iyi niyetliyim ama bir türlü anlatamıyorum. Ne hatam var bilemiyorum. Hatalarım hep iyi niyetli davranmaktan geliyor. Konuşulanların hepsi yalan, hepsi bir dedikodu. Ben bunların adamı değilim. Ben burada sizlerle beraber paylaşımcı bir adamım. Ben bu işi tek başıma yaptım da demiyorum. Basın, taraftar, futbolcu, idareci, yönetici hep beraberiz kardeşim. Neyi paylaşamıyoruz anlamış değilim ben. Bundan sonra aynı yardımlaşma, aynı coşkuyla, aynı birlik ve beraberlikle bu işi sonuna kadar götürmek istiyoruz. Her hafta dediğim gibi her hafta bir final, biz her hafta final takımıyız, bu düşünceyle oynuyoruz. Biz şuanda şampiyon olduk demiyoruz. Olacaz da demiyoruz. Ama her hafta final maçı gibi oynuyoruz' şeklinde konuştu.

 

 

 

 Faturayı Emin Semercioğlu'na kesiyorlar'

 

Açıklamasının sonunda Bolu'nun küçük bir şehir olduğunu ve her Bolulunun para kazanması için canını bile vereceğini söyleyen Semercioğlu, 'Bolu küçük bir yer hepimiz beraber yaşıyoruz. Yarın birgün ne olacağımız belli değil. Ben Ticaret Sanayi Odası başkanıyım. Ben her zaman Bolulunun yanındayım. Bazı arkadaşlar tecrübesizler. Ben Bolulular için canımı veririm para kazanmaları için. Bunlar yanlış aksediliyor. Birileri bir şeyler yapıyor, faturayı Emin Semercioğlu'na kesiyorlar. Bir analizi bir yorumu beğenmiyorum, şöyle yazılsa diyorum insanlar bana düşman oluyorlar. Ayrılanlar hakkında bir kez olsun arkasından konuşmadım. Ben kendisine ayrılma dedim. Bu tür şeyler yaşanır dedim. Ben devamlılığa inanan bir adamım. Ben moralimi bozmuyorum. Hiç ümidimi kırmıyorum. Herkese her gün aynı sevgi ve şefkatle bakıyorum' ifadelerine yer verdi.

 

1887 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • ismail arslan
    6 Şubat 2011 • 19:35
    Editör: İsmail Aslan adı ile yorum yapan arkadaşımıza.. Önce başkalarının adını kullanmak size yakışmıyor. Aynı IP den farklı isimler ile yorum yapmayın. Artı haber paylaşımı konusunda kimin nerde olduğunu nerden biliyorsunuz. Her sitenin kendine özgü haberi vardır. Aynı yolda mücadele eden basın kuruluşları zaman zaman birbirlerine destek verir. Resim paylaşımı olsun yada haber olsun fark etmez. Buradaki niyet sizlere haber yetiştirmektir. Her şey yolunda giderken gereksiz yorum yapmayınız. Yapmış olduğunuz yorumu YAYINLAMIYORUZ. Bolu'da siz taraftarlarımız için haber yetiştiren Spor14.com , Bolusampiyon.com , Futbolumuz.com ve Yarenler.org gibi spor siteleri emek harcıyor. Emeklere lütfen SAYGILI OLALIM.. Saygılarımızla Bolusproluyuz.com
  • nihat ayhan özmen
    6 Şubat 2011 • 20:11
    teşekkürler baskan sen herşeye layıksın
  • ismail
    8 Şubat 2011 • 09:06
    İşler iyi giderken sorun yok. Ancak hala küfürlü tezahüratlar, rakip takım seyircisine saldırılar yaşanabiliyor. Bunların olmaması lazım. Başkan tecrübe kazandıkça ortamı daha iyi idare edecektir diye düşünüyorum. Sadece iyi niyetle sonuca varılamaz.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.0589280128479