Semercioğlu Kampı Değerlendirdi !

4 Ocak 2011

Boluspor Başkan Emin Semercioğlu Antalya Belek Riu Kayak Belek otelde yapılan kampı sitemize değerlendirdi. Kırmızı Beyazlı ekibimizin ilk hazırlık karşılaşmasını...

Boluspor Başkan Emin Semercioğlu Antalya Belek Riu Kayak Belek otelde yapılan kampı sitemize değerlendirdi. Kırmızı Beyazlı ekibimizin ilk hazırlık karşılaşmasını izlerken oynanan oyundan memnun olduğunu belirtirken Başkan Semercioğlu ayrıca  TFF'nin Süper lig ve Bank Asya takımlarının onuruna verdiği resepsiyona katıldı.

 

Kulüp başkanı Emin Semercioğlu sitemiz Bolusporluyuz.com yaptığı açıklamada şunları ifade etti. ' Şuanda takımımız iyi bir kamp devresi geçiriyoruz. Takımımız Riu Kaya Belek Otelde iyi bir kamp geçiriyor ve otel yöneticileri bizler ile çok yakından ilgilenerek tüm imkanları Boluspor'a seferber ediyorlar. Boluspor olarak ilk hazırlık karşılaşmamızı oynadık. İzlenimlerime göre iyi bir futbol ortaya koyduk. A2 takımımızdan kadromuza alınan oyuncular ilk maçlarında iyi bir futbol ortaya koydular. defansın solunda oynayan Serkan Çevik sahanın en iyi oyuncularındandı. Karşısındaki rakibe şans tanımazken otoriteler tarafından alkış aldı. Defans da Cemil ile birlik de oynayan Tunahan da başarılı bir oyun ortaya koyması bizleri sevindirdi .Sahada mücadele eden tüm oyuncularımızın performansı bizleri burada memnun etti diyebiliriz' dedi.

 

 

Ferhat Odabaşı Güven Verdi

 

Semercioğlu kalecimiz Ferhat Odabaşı ile ilgili olarak 'Sezon başından beri sakatlıklar nedeniyle bir türlü forma şansı bulamayan kalecimiz Ferhat Odabaşı Tarsus İdmanyurdu karşılaşmasında sanki eski günlerine dönmüş gibiydi. Kalede güven verdi. Oyuna katkısı arkadaşlarını kaleden yönetmesi bizim için iyi sinyaller verdi diyebilirim' dedi.

 

 

Oliver Peev İki Gole  Asist Yaptı

 

Devre arasında yurt dışından transfer ettiği Oliver Peev ile ilgili olarak Semerci oğlu şunları kaydetti. ' Makedonya'dan kadromuza kattığımız  Oliver Peev karşılaşmada iyi bir oyun ortaya koydu atılan iki golün pasını kendisi verdi. Yerinde paslar vererek arkadaşlarına gol posizyonları hazırladı. Tam hazır olmamasına rağmen olumlu bir oyun ortaya koydu.'dedi.

 

 

Azeri Kaleci ile Gurbetçi Beğenilmedi

 

Boluspor'un Belek kampında denemeye aldığı oyuncular ile de açıklama yapan Başkan Emin Semercioğlu 'Azeri Kaleci güven vermedi. Bizim aradığımız kalitede bir kaleci değil. Onun yanında Almanya dan denemeye gelen bir gurbetçi oyuncuda isteneni veremedi. Kampımız devam ediyor. Hazırlık karşılaşmalarına kadar bir karar vermeyi düşünmüyoruz.                  A takımımızdan aldığımız oyuncular şuanda iyi bir performans gösterdiklerini hocaları ifade ediyor. İlerleyen haftalarda transferde ne gibi bir yol alırız onu zaman gösterecek' dedi.

 

 

Semercioğlu TFF Toplantısına Katıldı

 

Semercioğlu TFF tarafından düzenlenen bir etkinliğe katılırken bu etkinlikle ilgili şunları iletti. 'Tüm takımların Antalya da olmasından dolayı TFF  Süper lig Başkanları ve Bank Asya başkanlarının ve Hakemlerinde  da bulunduğu bir toplantı gerçekleştirdi. Boluspor kulübü başkanı olarak toplantıya katıldım. TFF başkanımız Sayın Mahmut Özgöner UEFA ikinci başkanı Şenez Erzik ve Oğuz Sarvan ,Yüksel Okçuoğlu ile bir araya geldik. Kendileri ile uzun bir Boluspor sohbeti ederek değerlendirmeler de bulunduk. Bizim için çok yararlı bir buluşma oldu diyebilirim'. dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Semercioğlu Kampı Değerlendirdi !

2983 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • atanur
    3 Ocak 2011 • 23:30
    başkan takımdan oyuncu gönderiyorsunuz bilmediğiniz adamları denenmeye getiriyorsunuz bu nasıl iş..
  • poyraz
    5 Ocak 2011 • 10:48
    bu adam futboldan anlamıyor sadece koltukda oturuyor solda dogan gitti simdi ömer sakat bn böle bi transfer politikası görmedim sadece bos işler yapıyorsun adam sana 3 tane yıldız geleck son söz baskanda diyo sen hala artık oturmada al gel su adamları

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.066087961196899