SEMERCİOĞLU’NDAN BİRLİK BERABERLİK MESAJI

15 Aralık 2022

Boluspor'a yıllarca hizmet etmiş kırmızı beyazlı camiaya maddi manevi olarak destek veren eski başkanlardan Emin Semercioğlu, Boluspor’u değerlendirdi. Camianın birlik...

Boluspor'a yıllarca hizmet etmiş kırmızı beyazlı camiaya maddi manevi olarak destek veren eski başkanlardan Emin Semercioğlu, Boluspor’u değerlendirdi. Camianın birlik beraberlik içinde olmasını dileyen Semercioğlu, her kesimin takıma destek olmasını istedi.

Haber: Burhan Yeşiltaş-Fahri Gündüz

Kırmızı beyazlı taraftarlara mesaj gönderen eski başkanlardan Emin Semercioğlu, “Kulübün esas sahibi taraftar. Onlar olmadan Boluspor olmaz. Şu anki duruma bakacak olursak taraftarında takıma sahip çıkması gerekiyor. Bandırmaspor maçında maraton tribününü doldurup coşkumuzu hissettirseydik 3 puanı almış olacaktık. Bandırma maçı çok önemliydi. Sahadaki takım bütün görevini yaptı. Burada şanssızlıklar yaşadık. Bunların hepsi telafi edilebilir. Taraftarımız daha kalabalık olsaydı, hakemi etkileyebilirdi. Orada bir taç olayı var. Top bizim oyuncudan çıkmadı. Ama orada hiç kimse taç atmaya gitmedi. Bunlar çok önemli detaylar. Ben taraftardan rica ediyorum tribünleri dolduralım. Bu coşkuyu beraber yaşayalım.” dedi.

“Takıma sahip çıkmak lazım”

Camianın birlik ve beraberlik için olması gerektiğine vurgu yapan Semercioğlu; “Öncelikle yönetim kuruluna, sahada ter döken futbolculara başarılar diliyorum. Sezon başında her şeyden önce bilinçli, paylaşımcı, araştırıcı bir transfer yapmak gerekiyordu. Bunların çoğunu yaptılar. O da semeresini maçlarda gösteriyor. Burada her şey birliktir. Birlikte güç vardır. Ama içinde bir tane birlik olmayan varsa bu gücü mahveder. Ondan dolayı bu prensipte taraftarıyla, yönetimiyle beraber olmak lazım. Takıma sahip çıkmak lazım. Bunu yaparsan yönetim şevkle çalışır, futbolcu da moralli bütün performansını sahaya yansıtır” şeklinde konuştu.

“Yönetim kurulumuz iyi niyetle, özveriyle gerekli her şeyi yapıyor”

Boluspor yönetim kurulunun özveriyle çalıştıklarını dile getiren eski başkan Semercioğlu; “Önemli olan burada futbolculara bu güveni bu hırsı vermek lazım. Bir futbolcu önce kendisi başarılı olacak. Başarının da sebebi karşı takımın üstünde bir hırsı sahaya yansıtması gerekiyor. Bunun içinde daha sahaya çıkarken konsantre olmuş şekilde çıkacak. Bunları yapıyorlar. Bundan dolayı da futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bunun başarısı buradan geliyor. Bu başarıyı devam ettirmemiz lazım. Taraftarımızla beraber olmamız lazım. Hemen küsmemek lazım. Çareler bulunur. Yerine getirilir. Yönetim kurulumuz iyi niyetle, özveriyle gerekli her şeyi yapıyor” dedi.  

“Boluspor’un Türkiye’de ismi büyük”

Bolu’nun isminin duyulmasında Boluspor’un çok büyük payı olduğuna vurgu yapan Semerciooğlu; “Bolu olarak bir bütün olursak, işte başarı geliyor. İşte bizim bunların noksanlarını giderip bunu sezon sonuna kadar en iyi şekilde takip edip, taraftarıyla, yöneticisiyle, Valimizle, Belediye Başkanımızla, Milletvekillerimizle, STK’lar la Bolu bizim için çok önemli.  Bolu’nun şu anda Bolu olmasında, Boluspor’un çok önemli payı var. Boluspor’un Türkiye’de ismi büyük. Boluspor her şeyi layıkıyla yapıyor. Ben eski başkanlara da sesleniyorum. Bunun ne kadar zor olduğunu hep beraber biliyoruz. Boluspor’u yönetmek ve başarılı olmak kolay bir şey değil. Öncelikle bizler diğer başkanlarda dahil başkana sahip çıkmak lazım. Birlikten güç doğar” ifadelerini kullandı.

“Oğlumda gerekli önemini veriyor”

Semercioğlu, oğlu Kaan Semercioğlu’nun da kırmızı beyazlı yönetim kurulunda yer almasından ötürü mutlu olduğunu belirterek; “Oğlumda da bendeki özellikler var. İşten önce Boluspor. Bende öyleydim, işimden önce Boluspor, işimden önce Ticaret Odası. Biz sosyal hizmet verirken, oralara daha çok önem veriyoruz. Oğlumda gerekli önemini veriyor. Bu işi sevdiği içinde takip ediyor. Bazı ortamlarda onların morali daha çok çok bozuluyor. Hep morale ihtiyaçları var” dedi.

“Taraftar maçlara gelecek”

Başarının hep beraber bir bütün halinde geleceğine inandığını belirten Semercioğlu; “Boluspor taraftarsız yürümez. Taraftar başarı bekliyor. Başarıyı hep beraber getireceğiz. Başarı tek başına gelmez. Futbolculara güzel davranacağız. Sahada onların motivasyonunu artıracağız. Ters şeyler yapmayacağız. Taraftar maçlara gelecek. Sorunları varsa yönetim kurulu başkanıyla görüşecek. Bunları dışarda değil, basınla değil, yöneticiyle çözeceksin. Başkanlarda gerekli olan yardımları gösterirler” şeklinde konuştu.

551 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049229145050049