Semih Erdoğdu’nun Mutlu Günü

17 Mayıs 2026

Boluspor camiasının yakından tanıdığı, Ankara Anadolu Ajansı muhabirlerinden ve Forza Bolu sayfası moderatörü Semih Erdoğdu, düzenlenen düğün töreniyle hayatını Gamze Uslu ile birleştirdi.

Cumartesi günü İnci Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine çiftin aileleri, yakın dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Gecenin en özel anlarından biri ise nikâh töreninde yaşandı. Boluspor eski başkanlarından Savaş Abak, genç çiftin nikâh şahitliğini yaptı.

Mutlulukları gözlerinden okunan Gamze Uslu ve Semih Erdoğdu çifti, düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilenirken salonda renkli ve samimi görüntüler ortaya çıktı.

Bolusporluyuz.com olarak Gamze Uslu ve Semih Erdoğdu’ya bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

85 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.20248508453369