Sen Bu İşi Bilmiyorsun

21 Şubat 2012

Bolusporluyuz.com  köşe yazarı   Uğur Tekinalp Adanaspor karşılaşması sonrası bakın nelere parmak bastı ve alınan Beraberliği neye bağladı.   Merhaba Sevgili Dostlar  Baharın müjdecisi...

Bolusporluyuz.com  köşe yazarı   Uğur Tekinalp Adanaspor karşılaşması sonrası bakın nelere parmak bastı ve alınan Beraberliği neye bağladı.

 

Merhaba Sevgili Dostlar 

Baharın müjdecisi cemreler düşmeye başladıktan sonra yavaş yavaş karlar erimeye başlar.Havalar ısınır,güzel, sıcak günler beklenir,Boluspor olarak biz bu güzel  günleri beklerken  yavaş yavaş erimeye başladık.Yanlış anlamayın cemreler yüzünden değil bu erime,Başımızda bulunan teknik heyet ve yönetim yüzünden....
 
Gecen hafta evimizde  yaşadığımız puan kaybından sonra gittiğimiz Adana deplasmanında yine hüsrana uğradık. Hocamıza göre bir puan kazanç gibi görünse de bence bu kayıpları ileride çok ararız.Bu arada yaptığı başarılı kurtarışlar sayesin takımını kurtaran Kaptan Atacan' ı da kutlamadan geçmeyelim.
 
ROTASYONLU kadro ile cıktık sahaya,eğer sen haftalardır yürüyen Ferhat'ı sahaya sürüyorsan  bu işi bilmiyorsun!
 
Sadece ve sadece maç başı parasını alsın diye takıma hiç bir katkısı olmayan Emre'yi oyuna alıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Boluspor' a verecek hiç bir şeyi kalmayan, sahada yürümekten başka bir iş yapmayan Aydın'ı oyuna kurtarıcı diye alıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!

 

Aydın var diye Oltan gibi genç bir yeteneği gönderebiliyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Tartışmasız ilk yarının takıma en faydalı oyuncularından biri olan Fatih Gül'ü kulübeye hapsediyorsan ve hiç bir şekilde düşünmüyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Oyun kurucu  eksikliğini her maçta hissederken Erman' ın gitmesine izin veriyorsan sen bu işi bilmiyorsun! Kaldı ki beğenmediğin istemediğin bu Erman attığı ve attırdığı gollerle takımını sırtlıyor.
 
Son maçta Caner'i çıkartıp takıma pas ve hücum konusunda katkı yapacak Fatih almıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Takımın en diri oyuncusu Alp'i yeni aldığınız NOKTA TRANSFER' lere yer açmak için olmayacak yerlerde oynattığın için sen bu işi bilmiyorsun!
 
Kenan gibi adam eksilten birini forvet arkasına  çekip, Alp'i sağ tarafa çekemiyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
  
Maçtaki seyirciler gibi maçı izlersen,gerekli yerlerde oyunu okuyup müdahale etmiyorsan,edemiyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Takım gol pozisyonuna giremiyorsa ve sen buna çare bulamıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!

 

Elinde bulunan tek forvet Veysel'i oyuna almıyorsan, alamıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
A2 takımında oynayan,sağ bekte bence çok iyi bir perfonmas gösteren Samet'i görüp kullanamıyorsan sen bu işi bilmiyorsun!
 
Sen bu işi bilmiyorsun UĞUR efendi.Bilsen böyle yorum yapıp insanların vaktini çalmazsın..Bu işi çok iyi bilenler şu an Boluspor' da.Ve  başarıdan başarıya koşuyorlar...
 
Unutmadan belirteyim.Geçen hafta A2 maçında izlediğim Gomis' ten bahsedeyim.NOKTA TRANSFER' ler kategorisine giren Aydın,Savaş,Omar gibi ondan da umudum yok.Bu savaşta gidenlerin yerini dolduramayacak gibi geliyor. Dağ fare doğuracak gibi...
 
Bu hafta Sahamızda yeni ve eski hocalarımızın kapışması var.Bakalım kimin yüzü gülecek..
 
NE ZAMAN ADAM OLURUZ
 
Gelenler Gidenleri Aratmadığı Zaman
 
Saygılarımla..
 

 

2582 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.085227966308594