Serhat Güller "Başarıya Açım"

14 Haziran 2012

Boluspor teknik Direktörü Serhat Güller, ikinci defe Boluspor'a gelişini değerlendirdi. Güller, ilk gelişinde zor bir dönem olmasına karşın birçok eleştiriyle...

Boluspor teknik Direktörü Serhat Güller, ikinci defe Boluspor'a gelişini değerlendirdi. Güller, ilk gelişinde zor bir dönem olmasına karşın birçok eleştiriyle karşılaştığını ancak bütün zorluklara rağmen ilk yıl final oynadıklarını anımsattı. Güller; 'Her ne kadar Bank Asya Lig'i için tecrübesizde olsak, ortaya güzel işler çıkardık' dedi. 

Transferlerle ilgilide konuşan Güller 'Transfer ve izleme komitemizle beraber kimlerin gidip, kimlerin kalacağına karar vereceğiz. Bunu benim tek başıma karar vermem doğru olmaz' dedi. 

Boluspor teknik Direktörü Serhat Güller şöyle konuştu: Öncelikle şunu ifade etmek istiyorum. İkinci defa Boluspor'a geldiğim için çok mutluyum. Daha önce geldiğim zamanda söyledim. İki yıl içinde çok güzel günler geçirdik. Çok mutlu oldum. Final ve Yarı final oynadık. Geçen zaman içinde başarıya aç bir hale geldim. Bu dönemde de yarım kalan işimizi tamamlamak için geldim. Takımımızı iyi bir şekilde kurabilirsek, bu yıl bizim adımıza, Boluspor adına iyi bir yıl olacak.

 

Bu Ligin Söz Sahibiyiz

 

Şampiyonluğu hedefleyen bir takım olarak yolumuza devam edeceğiz. Boluspor çıktığı yıldan bu yana bu lig'de söz sahibi olan bir takımdır. Hedefleri vardır. Bizde bu hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Daha önce Boluspor'a ilk geldiğim zaman birçok eleştiriyle karşılaştım. Boluspor'da ilk başladığımız dönem gerçekten çok zor bir dönemdi. Ancak bütün zorluklara rağmen ilk yılımızda final oynadık. Her ne kadar Bank Asya Lig'i için tecrübesizde olsak, ortaya güzel işler çıkardık. O dönemde oynayan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İkinci yılımızda tecrübesiz olmamdan dolayı, birçok sorunla karşı karşıya geldik. İlerleyen dönemlerde iyi oyun iyi futbol oynattığımızı düşünüyorum. Bunu herkes iyi biliyor.

 

"Bazı taraftarlarımız bu işin iç yüzünü bilmeden yorumlar yaptı"

 

Bizim her zaman göze hoş gelen, iyi futbol oynatmaya çalışan bir yapımız vardır. Benim en çok kafama takılan konu ise şu olmuştur. Karşıyaka ile oynadığımız yarı final karşılaşması idi. Karşıyaka maçı bende çok büyük sıkıntılar yarattı. Bazı taraftarlarımız bu işin iç yüzünü bilmeden yorumlar yapıldı. Bazılarına göre oynaması gerekenler oymadı, bazılarına göre de çıkması gerekenler çıkmadı. Karşıyaka karşılaşmasına çıkmadan önce ben bu maçta oynayamam diyen oyuncularım oldu. Sakatlıktan yeni kurtulan oyuncularımız vardı. Oynamam diyenler vardı. Bu maça kadar oynamış, bazı oyuncularım, bu maçtan korktular, ürktüler. O dönemde çok ciddi sıkıntılar çektik.

 

"Şampiyonluğa oynayacaksak, iyi bir kadro kurmaktan başka çaremiz yok"

 

Kiralık olarak 13-14 tane oyuncumuz var. Bazı oyuncularımızla ilgili benim bazı fikirlerim var. Hiç tanımadığımız oyuncularımızda var. Yaptığımız toplantılarda, özellikle transfer ve izleme komitemizle beraber kimlerin gidip, kimlerin kalacağına karar vereceğiz. Bunu benim tek başıma karar vermem doğru olmaz. İç transferde 14 tane oyuncumuz var. Bu oyuncularımızın hepsiyle çalışmak istiyoruz.  Sadece gitmek isteyen Fatih Gül'ün gitmesine sıcak bakıyoruz. İç transfere baktığımız zamanda, elimizde 13-14 sözleşmeli oyucumuz var. Ama şampiyonluğa oynayacaksak, iyi bir kadro kurmaktan başka çaremiz yok.

 

"Eğer kalecilerimizden ayrılmak isteyen olmazsa, yolumuza devam edeceğiz"

 

Bizim amacımız, her mevkii ye mutlaka 1 oyuncu almaktır. Kalemizde bir sıkıntı gözükmüyor

Eğer kalecilerimizden ayrılmak isteyen olmazsa, yolumuza devam edeceğiz.

 

"Yabancı Oyuncuyu Komiteye Göre Belirleyecez" 

 

Dış transfere gelecek olursak, elimizde yaklaşık 15-20 tane futbolcu ismi bulunmakta. Transfer listemizdeki oyuncularla görüşüp, iyi bir şekilde transferi bitirmek istiyoruz. Yabancı konusunu gelecek olursak, kulübümüzün bir izleme komitesi var. İzleme komitemizin yurt dışında izlediği yaklaşık olarak 40 tane maç var. Onların verdiği rapor doğrultusunda bizim bünyemize uyacak, futbolcuları almayı düşünüyoruz. Eğer buradan istediğimiz tarzda oyuncuları bulamasak, kendimiz giderek yerinde izleyerek alacağız. Yabancı oyuncu hakkımızın hepsini kullanmak istiyoruz. 3 oyuncumun 2 tanesini forvet, 1 tanesini de sol veya sağ açık olarak düşünüyoruz. 

 

"Üç yıldır insanlar, taraftarlarımız bıktı"

 

Son olarak şunu söylemek istiyorum. Bu yıl hata yapma gibi bir lüksümüz bulunmamaktadır. Her şeyin dört dörtlük olması gerekiyor. Üç yıldır insanlar, taraftarlarımız bıktı. Gelen hiçbir yabancıdan verim alınamadı. Acele etmeden 3 tane yabancı hakkımızı en iyi şekilde kullanacağız.

 

 

 

 


2499 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065001964569092