Sıkı Yönetim Geldi

9 Ekim 2012

Adeta sıkı yönetim ilan edildi. Çok sayıda yönetici Denizlispor maçını bir çıkış karşılaşması olarak görürken zorlu maça Boluspor iki gün önceden gidiyor....

Adeta sıkı yönetim ilan edildi. Çok sayıda yönetici Denizlispor maçını bir çıkış karşılaşması olarak görürken zorlu maça Boluspor iki gün önceden gidiyor.

Kırmızı Beyazlı oyunculara zorlu maça motive etmek için seferberlik ilan edilirken Serhat Güler de bu maç için oyuncularına moral motivasyon sağlıyor. Oyuncuların hal ve hareketleri yakından takip edilirken hataya taviz verilmeyecek.

Alınan kötü sonuçların ardından düzlüğe çıkmak isteyen Boluspor da ilk olarak yönetim Serhat Güller'e destek vererek tek vücut olduklarını gösterdiler. Kötü günleri el birliği ile aşmak istediklerini ifade eden yöneticiler adeta tesislere kamp kurdu.

Pazartesi gününden itibaren Salı günkü antrenmanda çok sayıda yönetici iştirak etti. Kırmızı beyazlı ekibin antrenmanlara gelerek takımla birlik de oldukları gözlendi. Boluspor son üç karşılaşmada galibiyete hasret kalırken kulüp de sıkı yönetim ilan edildi. Denizlispor maçı öncesi çok sayıda yönetici çalışmaları yakından izleyip oyuncuların son halleri gözlendiği göründü. Alınan kötü sonuçların ardından bu zor günleri hep birlik de aşacağız mesajını iletiliyor.

Takım huzuru için motivasyon

İyi sonuçların gelmesi için Serhat Gülerin alacağı her türlü karara saygı duyulacağı haberleri gelirken zorlu Denizlispor maçında sahadan galip gelmek için tüm fedakarlığın yapıldığı söyleniyor.

İki gün Önceden Gidiliyor

Cumartesi günü deplasmanda oynanacak olan zorlu Denizlispor karşılaşması için iki gün önceden gidiliyor. Hedefini mutlak galip gelmek için açıklayan teknik heyet ve futbolcular yönetimin jesti ile Perşembe gününden Denizli ye gönderiliyor.

Perşembe sabahı deplasman maçı için hareket edecek olan Boluspor da Perşembe akşamı da Denizli de bir çalışma yapacak. Cuma günü yapacağı çalışma ile maç saatini beklemeye başlayacak olan Boluspor tüm oyuncuların zorlu maça motive olmak için bir birlerine destek oluyorlar.

Bir an olsun Boluspor'u antrenmanlarda yalnız bırakmayan Başkan Abdullah Abat,Başkan Vekili Osman Gürsoy Başkan yardımcıları Metin Kumaş, Fatih Yamaner , Genel kaptan Sefa Meral ,yönetici Murat Şen ,İlkay Yanardağ, İlker Aktaş ekibimizi Bolu'dan gidene kadar bir dakika bile yalnız bırakmayıp zorlu maç öncesi  moral vereceklerini ifade ettiler.

 


1870 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05196213722229