Şımaracak Bir Durumumuz Yok

16 Eylül 2014

Boluspor başkanı Savaş Abak Köroğlu TV’de katıldığı canlı yayında açıklamalarda bulundu. Lig de iki hafta geride kaldığını ve alınan 4 puan sonra “Şımaracak bir durum yok biz işimizi yapıyoruz” diyerek kamu oyuna bilgiler verdi.

Kırmızı beyazlı ekip için açıklamalarda bulunan Savaş Abak  sözlerine Emre Kılınç ile başladı. Bir çok takımda ismi transfer için geçen genç oyuncu ile ilgilide şunları söyleyen Abak “Emre bizim alt yapıdan yetişen bir değerimiz. Takımlar onu bizden istedi.  1 Milyon ve 2 milyon veren takımlar oldu. Geçen yıldan kalan 3 oyuncumuzdan biri biz onu satsaydık bugün onun değerin de oyuncu almak isterdik. Değeri verilmediği içinde satmadık bu sezon Emre Kılınç şu anki değerinden 2-3 kat daha bu sezon parlayacak onu hep birlikte göreceğiz .

Daha Çok İşimiz Var

Lig de iki maç oynadık  4 puanımız var. Şımaracak bir durumumuz yok. Daha çok işimiz var. Gaziantep Belediyespor, Manisaspor maçları bizi geçen yıla göre rahatlattı. Geçen yıllar rahat değildik. Yeni bir takımız sadece 3 oyuncumuz geçen yıldan bulunuyor. Transferler yaptık ve bu senede en büyük transferimiz Reha hoca kendisi ile Mehmet İnceayan döneminde de sıkıntı yaşadığımız haftalarda görüşmüştük o zaman olmadı şimdi bizimle. Hocamızdan memnunuz” diyen Boluspor kulüp başkanı Savaş Abak sözlerine şöyle devam etti. “Transferlerimiz ortada yeni bir takım kurduk. Transferin son günlerinde imkanımız olsaydı da bir stoper bir 10 numara alsaydım ama imkanımız yok transfer için. Onun içinde transfer son günlerde yapamadık.

Lige baktığımız da PTT Birinci ligde ilk üç sırayı sayalım desek sayamayız. Küme düşecekleri sayalım desek sayamayız ligin kalitesi yüksek bir ligde mücadele yapılıyor herkesin şansı eşit diye bilirim.

2000-3000 Kişi Bekliyordum

Passolig bizim istediğimiz bir olay değil bu bir kural TFF’nin getirdiği zorunluluk. Şuana bakıyorum son sayılara göre 1900 adet Possolig kartı almış taraftarımız ben bu sayıya gerçekten çok üzüldüm. Herkesin bu karttan alması lazım taraftarımız bizim yanımızda olsun Manisaspor maçında tribünlerde 2000-3000 bekliyordum taraftar olarak ama yanıldım. İnşallah bu sayı bundan sonraki haftalarda artar.

Kulübümüz şuanda en büyük sorunu vergi borcu onu da önümüzdeki günlerde yapılandıracağız. Borcumuzu ödeyeceğiz kulüp olarak büyük bir borcumuz bulunmuyor.  Boluspor kulübünün sadece borcu yönetime  bunu söyleye bilirim .

Tek Sıkıntımız Forma Reklamı

Boluspor’un şu ana kadar iki maçı oynandı ama görüyoruz ki biz buraya reklam bulamadık. Bu konuda girişimlerimiz oldu iki tane Bakan yardımcımız var onlara konuyu açtım söylemediğimiz kimse kalmadı. Şimdi bir firma Van’dan gelse forma reklamı vermek istiyorum dese kabul ederim. Biz gereken çalışmayı yaptık zorla da kimseden gırtlağına sarılarak reklam verin diyemem.  Boluspor için gittiğim yerlere hiçbir zaman kendi işim için gitmedim daha önce Boluspor olunca gidiliyor.  Şuana kadar aldığımız reklamlar içinde bir iki esnaf hariç herkese teşekkür ederim.  Tabii ki bu çalışmaları yaparken reklam isterken esnafımızdan her zaman olduğu gibi bizlere desteğini veren Bolu Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz da bizlerle birkaç yere giderek yanımızda oldu desteğini gösterdi bir kez daha kendisine teşekkür ederim.

2634 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10564994812012