"Şımarıklığın Sonu" 1-2

28 Kasım 2015

Boluspor, PTT 1’inci ligin 13’inci haftasında evinde Göztepe A.Ş ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1–0 önde kapattığı karşılaşmada Göztepe’ye 2-1 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı bu mağlubiyetin ardından 17 puanda kaldı. Boluspor’un golünü Tevfik atarken, Göztepe’nin gollerini Mirkan ve Leroy attı.

Boluspor zorlu karşılaşmada Soner Şahin, Emre Kılınç, Sebastian Hernandez Mejıa, Luiz Henriquie De Souza Antos, Adem Alkaşi, Tevfik Köse, Yusuf Emre Gültekin, Anco Jansen, Eren Aydın, Petr Janda, Cengiz Umut Meraş on biri ile sahada yer aldı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, sarı kart cezalısı olan Ramazan ve Alican’ın yerine Eren Aydın ve Janda’ya forma şansı verdi.

Karşılaşmaya Göztepe’nin vuruşu ile başlandı. Karşılaşmanın 4’üncü dakikasında Göztepe gole çok yaklaştı. Besara, Soner ile karşıya kaldı. Soner’in mücadelesine rağmen kaleye doğru yönelen topu Umut, çizgi üzerinden kornere gönderdi. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında Boluspor bulduğu ilk pozisyonda golü buldu. Jansen ile ani gelişen atakta, topla son olarak Tevfik buluştu. Tevfik’in sert şutu ağlarla buluştu. Boluspor bu golle 1-0 öne geçti. Boluspor golü bulduktan sonra Göztepe kalesine daha etkili gelmeye başladı. Karşılaşmanın 16’ıncı dakikasında Göztepe ile gole bir kez daha çok yaklaştı. Maah’ın kale önünden vurduğu şut üsten auta çıktı. Karşılaşmanın ilk 20 dakikası Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında Boluspor’dan Yusuf Emre sarı kart gördü. İlk yarının sonuna 1 dakika süre ilave edildi. Karşılaşmanın ilk yarısı Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takımda ilk yarıda mücadele ettikleri kadrolarla ikinci yarıya başladı. Karşılaşmanın 55’inci dakikasında Janda sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş karşılaşmada ilk oyuncu değişikliğini 60’ıncı dakikada yaptı. Janda oyundan çıktı, Emrullah oyuna dahil oldu. Maçın 60 dakikalık bölümü Boluspor’un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Boluspor, 68’inci dakikada ikinci gole çok yaklaştı. Jansen’in uzaktan attığı sert şut direğin üsten auta çıktı. Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini 68’inci dakikada yaptı. Ricketts oyuna girdi, Yusuf Emre oyuna girdi. Göztepe karşılaşmanın 70’inci dakikasında beraberlik golünü buldu. Vleminckx’in kafa ile indirdiği topa kale önünde dokunan Mirkan, Göztepe’ye beraberliği getiren golü kaydetti. Bu golle skor 1-1’e geldi. Boluspor son oyuncu değişikliğini 81’inci dakikada yaptı. Sebastian oyundan çıktı, Andaç oyuna girdi. Karşılaşmanın 89’uncu dakikada Göztepe penaltı kazandı. Emre Aydın, Leroy’u düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Vuruşun başına geçen Leroy, Göztepe’yi deplasamanda 2-1 öne geçiren golü kaybetti. Bu golle Göztepe, Boluspor karşısında 2-1 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Göztepe, Boluspor’u 2-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, aldığı bu mağlubiyetle 17 puanda kaldı. Boluspor, PTT 1’inci ligin 14’üncü haftasında deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak.

"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
"Şımarıklığın Sonu" 1-2
Etiketler: BolusporGöztepe

2450 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063362121582031