Şimdi Destek Zamanı !

30 Mart 2015

TB3L Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımımız yarın saat 19.00'da Play-Off karşılaşmasında Antalya'da iyi bir oyun sergilemesine karşın rakibine sahadan mağlup ayrılması sonrasında 3 serilik turda 1-0 geriye düştüğü Antalya Kepez Basketbol takımı ile bugün saat 19.00’da Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda 2.karşılaşmaya çıkacak.

TB3L Liginde mücadele eden Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımımız yarın saat 19.00'da Play-Off karşılaşmasında Antalya'da iyi bir oyun sergilemesine karşın rakibine sahadan mağlup ayrılması sonrasında 3 serilik turda 1-0 geriye düştüğü Antalya Kepez Basketbol takımı ile bugün saat 19.00’da Bolu 17 Temmuz Kapalı Spor Salonunda 2.karşılaşmaya çıkacak. Karşılaşmaya iyi bir şekilde hazırlanan Bolu'nun devleri kendi saha ve seyircisi ile 2.karşılaşmayı alarak 3.karşılaşma için tüm güçleri ile hazırlanıyor. Bolu Belediyespor Boluspor basketbol takımı koç'u Volkan Bayır bur zorlu karşılaşma öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Bayır "Playoff ilk maçında rakibin saha avantajını kullanmasından kaynaklı ilk üç dakikada açılan farkı kapatamadık. Maçın geri kalanında da mücadele etmemize rağmen aynı fark maç boyu devam etti. Normal sezonda sahamızda yalnızca 3 maç kaybettik. Boluspor sahasında kolay kolay maç kaybetmez, böyle bir geleneğimiz var. Hem seyirci hem de saha avantajı ile evimizde galip gelip seriyi 3. maça taşıyacağız. Boludaki tüm spor severleri Salı akşamı saat 19:00 da 17 Temmuz Spor Salonunda bekliyor olacağız. Emeklerimizin karşılığını almaya yardımcı olmaları adına maç boyunca bizi desteklemelerini istiyoruz. 13. adam olarak bizimle savaşıp, dar olan kadromuzu destekleri ile tamamlasınlar. Biz değerli taraftarımıza zafer yaşatmaya hazırız."şeklinde Konuştu.

13.DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR!

Koç Volkan Bayır sözlerini "Taraftarlarımız 13. adam olarak bizimle savaşıp, dar olan kadromuzu destekleri ile tamamlasınlar." diyerek tamamladı.

BU OYUNCULAR ALKIŞI HAKETTİLER!

Bolu Belediyespor Basketbol Genel Menajeri Sacit Kilitçi zorlu mücale öncesinde camia'ya mesaj verdi Kilitçi "En düşük bütçeli takım olmamıza rağmen bu çocuklar aslında büyük iş başardılar. Ama daha oynanmamış maçlar var gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Formanın değerini bilen bu aslan parçaları ile gurur duyuyorum. Bu play off rövanş maçında bu çocukları yalnız bırakmayalım güzel bir atmosfer yaşayalım. Yenilirsek te alkışı sonuna kadar hakettiler. Salı saat 19.00 da görüşmek dileğiyle..." şeklinde konuştu.

TARAFTARLAR TÜM BOLULU SPORSEVERLERİ MAÇA DAVET EDİYOR!

Boluspor taraftar gurubu Yarenler  Bolu Belediyespor Boluspor basketbol karşılaşması öncesinde şehrin belirli bölgelerine afişler asarak Bolulu Sporseverleri bu zorlu karşılaşmaya davet ettiler.

1713 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Yılmaz Çelik
    30 Mart 2015 • 22:42
    Sayın editör yine yanlış yazmışsınız,bugün saat 17:00 da demişsiniz halbuki maç yarın yani yukarıdaki yazınız yanlış yazılmış sonra alttaki yazıda düzeltmeye çalışmışsınız yani bu kadar basit hataları yapıp taraftarı yanlış yönlendirmeyin lütfen biraz daha dikkatli yorumlar yazın. Editör: Yılmaz Çelik bey, haber servis haberidir. Tarafımızdan yazılmamış ve tüm gazetelerde aynı haber yer almaktadır. Bugün cümlesi gazete baskısına göre ayarlandığı içindir. Uyarınız için teşekkür eder parantez içinde tarih girilmesi konusunda dikkatli olacağız. Teşekkürler.

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.1216721534729