Sivas Öncesi Kasımpaşa

15 Ağustos 2016

Lig öncesi Boluspor son pravosunu süper lig takımlarından Kasımpaşaspor ile yaparken son eksikliklerini de görmüş oldu.Kırmızı Beyazlılar son durumlarını performansları Kasımpaşa maçıyla ortaya çıkarken Sivasspor maçı öncesi de ideal 11 i de Yusuf Emre’nin katılımıyla görülmüş oldu.

2016 -2017 futbol sezonu için Temmuz ayından buyana hazırlanan Boluspor son hazırlık maçında kendisin son durumunu ortaya koydu.  Sakatlıktan çıkan ve Kasımpaşa maçında ilk 11 de yer alan Yusuf Emre nin oynamasıyla hemen hemen Sivasspor maçının  ilk 11’ i de belli oldu. Boluspor için lig öncesi çok önemli bir karşılaşma olan Kasımpaşa maçında rakip kadrosu parça parça oynarken Rıza hoca nın oyun kurgusu yine geçmiş maçlarda da  bilindiği gibi sert baskı yapan mücadeleden yılmayan anlayışıyla mücadele etiği görünen bir maç ortaya koydu.

Boluspor maçın başlamasıyla  diğer maçlara nazaran verdiği görüntü 3 bölgede basan sahanın tamamında rakibine yakın oynayan ser ve agresif bir takım görüntüsü vererek dikkat çekti.Bu baskıda 60-70 dakika aynı performansı göstermek zor olsa da böyle oyunlarda dikkat edilmesi tehlikeli yanı da defans oyuncuların çok dikkatli olması Kasımpaşa maçında zaman zaman ortaya çıktığı göründü.  Sakatlıktan çıkan maske ile oynayan Yusuf Emre Gültekin nin orta sahada olması çok farklı göründü ki Genç yıldızın Kasımpaşa ile oynanan maçta  Bolusor için çok önemli bir oyuncu  olduğu ortaya çıktı.

Lig öncesi Emre Kılınç ın topla daha az oynayıp takıma katkı yapacağı ilerleyen haftalarda ortaya çıkması lazım  Tunahan’ nın lig öncesi tam hazır olmadığı Kasımpaşa maçında ortaya çıkarken Rydell Poepon şuana kadar gol atmasa da ligde gol sıkıntısı çekecek olsa da arkasında oynayan oyuncu arkadaşlarını rahatlata bileceğini oynadığı futbolla  Kasımpaşa maçında ortaya çıktı.

Önümüzdeki Hafta oynanacak olan ligin ilk maçı Sivasspor maçı için Kasımpaşa maçı taktik maçıydı ilk maçların zor olduğu her zaman bilinirken zor olacak bir Sivaspor maçında Kasımpaşa karşısında önde yapılan baskı  ikinci yarı yapılan oyun kurgusuyla pozisyon bularak sonuca gitmeye çalışan Boluspor  başlayacak lig öncesi dikkat çekti.

 

 

2630 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045105934143066