Siz Hala Abone Olmadınızmı

10 Ocak 2014

Boluspor’da yapılan kongre sonrası göreve gelen Savaş Abak başkanlığındaki yeni yönetim, kırmızı beyazlılarda köklü çözümler arıyor. Ekonomik açıdan kulübü rahatlatmak...

Boluspor’da yapılan kongre sonrası göreve gelen Savaş Abak başkanlığındaki yeni yönetim, kırmızı beyazlılarda köklü çözümler arıyor. Ekonomik açıdan kulübü rahatlatmak için çeşitli kaynak arayışlarına giren kırmızı beyazlı ekip, Boluspor dergisi ile kırmızı beyazlı kulübe kalıcı gelir sağlamak ve kurumsallaşma adına bir adım atmak istiyor.

Basın, Medya ve Taraftar Sorumlusu Erkan Bektaş ve Medya ve Bilişim Sorumlusu İsmail Okur önderliğinde daha büyük kitlelere ulaşılması için çaba harcanan Boluspor Dergisi dolu dolu içeriğiyle dikkatleri çekerken, şehir içinde ve dışında Boluspor’la ilgili tüm detayları öğrenmek isteyenlerin ayağına kadar geliyor.

Dergiye ulaşmak çok kolay!

Kırmızı beyazlı renklere gönül veren herkes bu dergiye www.bolusporstore.com internet sitesindeki “Hemen Al” kısmında yer alan butona tıklayarak Boluspor dergisine 6 taksitle kolaylıkla abone olabilir.

“BOLUSPORUMUZ İÇİN BİR DERGİ DE BİZ ALALIM”

Konu ile ilgili resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle: “Türkiye’nin çeşitli illerinde bulunan ve kırmızı beyaz renklere gönül veren taraftarlarımızın dergimize rahatlıkla ulaşabilmeleri adına www.bolusporstore.com’da abonelik standı oluşturuldu. Dergimize abone olmak isteyen taraftarlarımız, sayfamızdaki “Hemen Al” kısmında yer alan butona tıklayarak Boluspor dergisine kolaylıkla abone olabilirler. Taraftarlarımız için ayrıca VİP, Maraton ve Numaralı tribünlerimizin kombine satışları da internet üzerinden başladı. Taraftarlarımıza paket satış uygulaması da yapılarak dergi aboneliği ile birlikte kombine satışları da bu sezon ilk kez yapılmaya başlandı. Ayrıca, kulübümüzün taraftar ürünlerini de internet üzerinden temin edebilirsiniz.

Boluspor’un resmi dergisindeki röportaj, fotoğraf, analiz ve kulübümüze ait diğer haberleri taraftarlarımıza ulaştırabilmek adına 1 Şubat 2014 tarihine kadar 2 bin abone yapma hedefi koyduk. Bu hedefte ulaşabilmek için taraftarlarımızın da desteğine ihtiyacımız var. Dergimize abone olarak kulüplerine sahip çıkan taraftarlarımızı resmi internet adresimiz olan www.boluspor.org.tr ‘de yayınlayarak teşekkür edeceğiz.”

1936 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.05479907989502