Soba Benim Dostum

17 Şubat 2016

Boluspor Teknik Direktörü Fatih Tekke gündeme dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. 30 yıllık futbol hayatımızda bir sürü futbola önemli şeyler katacak anlarımız ve söylemlerimiz oldu. Fakat soba çok ilgi çekti Samsunspor maçını da değerlendiren Fatih Tekke şunları söyledi.

Oyuncularımız inanılmaz bir şekilde çalışıyorlar. İstediklerimizi her şekilde yapmaya çalışıyorlar. 2 maçta 4 puan topladık. Bu iyi ama son oynadığımız karşılaşmada, biraz daha top ayağımızdayken doğru tercihler yapabilseydik maç lehimize bitebilirdi. Samsunspor maçı belki bu periyodun en zor maçlarından bir tanesi ama kendi evimizde seyircimizin önünde oynayacağız. Dolayısıyla kazanmamız gereken bir maç ama ben devamlı söylüyorum. Bu ligde özellikle hemen hemen her takım herkesi yenebilecek güçte karşılaşmalar zor oluyor.

 

Zeminlerin çok iyi olamayışı futbolun gerçek manada kaliteye ulaşamaması bizim de problemlerimizden bir tanesi. Gerçek manada topun biraz daha ayağımızda kalması gerekiyor. Bunun için çalışıyoruz. Daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah güzel bir karşılaşma olur ve kazanan taraf biz oluruz" diye konuştu.

 

 

Soba geçmişimle bağımı hep sıcak tutar

 

Tekke, kendisinin yönetimden sobalı ev istemesinin ilgi çekmesine şaşırdığını belirterek, şunları söyledi: "Benim medyaya ilgili görüşümü söylemek gerekirse ben projektör medya diyorum bunlara. 30 yıllık futbol hayatımızda bir sürü futbola önemli şeyler katacak anlarımız ve söylemlerimiz oldu. Fakat soba çok ilgi çekti. Sobayı seven bir insanım, soba geçmişimle bağımı hep sıcak tutar. Ne hikmetse çok ilgi çekti. Biz de insanız, uzaydan gelmedik. Futbol benim için çok önemli ama hayat denen bir şey var. Ailesi, keyfi, eğlencesi, düşüncesi, ızdırabı, trajedisi, kendinizle baş başa kalmak istediğiniz anlar var. Soba da benim için kendi başıma kaldığım istediğim arkadaşlardan dostlardan bir tanesi. En azından benim için istediğim zaman yanıyor"

DHA 

1542 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070219993591309