Son Bilgiler Verildi

24 Şubat 2011

Boluspor yönetim kurulu genel sekreter Ahmet Ufuk Güler tarafından yazılı bir basın açıklaması yaparken Diyarbakırspor karşılaşması öncesi takım hakkında son...

Boluspor yönetim kurulu genel sekreter Ahmet Ufuk Güler tarafından yazılı bir basın açıklaması yaparken Diyarbakırspor karşılaşması öncesi takım hakkında son bilgiler verildi.

 

Ahmet Ufuk Güler tarafından yapılan açıklama şu şekilde.

"Bu sene her zamankinden daha zor bir sezona sahne olan Bank Asya 1. Liginde her maçın ayrı bir final olduğunu biliyor ve kolay bir maçın olmadığını da hep birlikte görüyoruz. Bu anlamda önümüzdeki Diyarbakırspor maçı da zorluk derecesi yüksek maçlardan birisi olacak. Çünkü her iki takımında hedefi var, birisi şampiyon olmak istiyor diğeri de kümede kalmak. İşte her maça olduğu gibi bu maça da takımımız final havasında çıkacaktır. Hafta başından bu yana tüm hazırlıklar bunun bilincinde yapıldı. Bolu'ya o özlediği şampiyonluk keyfini sürdürmek için yönetimi, teknik ekibi, futbolcusu azami gayreti göstermeye devam etmektedir.

Hedefimizden hiçbir şekilde sapma söz konusu değil. Çünkü hepimizin bildiği gibi bu ligde alınacak seri galibiyetler bir anda takımımızı üst sıralara taşımaktadır. Kaldı ki liderle aramızda 9 puan gibi bir fark söz konusu iken geçtiğimiz haftalarda liderliğe ortak olacağımız bir durum yaşadık. Bunun tekrarlanması elbette ki mümkün, biten, mahvolan hiçbir şey yok. Oyuncularımız bu maça mutlak galibiyet hedefi ile çıkacaklar ve yine Boluspor sevdalılarını mutlu edeceklerdir. Bu karşılaşma için Cuma günü saat 11:00 da takımımız karayolu ile Ankara'ya hareket edecek oradan da saat 14:00 da havayolu ile Diyarbakır'a hareket edip maç saatini beklemeye başlayacak. Sakatlıkları devam eden Yaser Yıldız, Ömer Ateş, Erman Ergin ve Edim Demir dışında cezalı ya da eksik bir oyuncumuz bulunmamaktadır.

Unutmayalım ki Boluspor koyduğu hedeften sapmamış ve hep birlikte aynı heyecan ve motivasyon içinde yoluna devam etmekte."

 

Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü
Ahmet Ufuk Güler

 

1845 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045727014541626