Son Nefes 3-3

4 Aralık 2010

Boluspor mutlak puan için gittiği İzmir deplasmanından 1 puanla döndü. Karşılaşmada üç puanı almak için oyunda pek istekli gözükmeyen Boluspor'da...

Boluspor mutlak puan için gittiği İzmir deplasmanından 1 puanla döndü. Karşılaşmada üç puanı almak için oyunda pek istekli gözükmeyen Boluspor'da yine basit goller yendi.

 

Boluspor Altay karşısında Atacan,Erdem, Fatih, Burak, Yaser, Ferhat, Fabiano, Doğan,  Ramazan, Cemil, Landry on biri ile sahadaki yerini aldı. Oyunun ilk dakikalarında pozisyon bulmakta güçlük çeken Boluspor Dk 14'de Murat Hazıoğlu'nun uzaktan vurduğu sert şut sonrası top Ataca'nın sağında fileler ile buluştu. Golden sonra baskı kurmaya çalışan Boluspor'da son atışlar istenildiği gibi yapılamayınca sonuçsuz kaldı. Dakikalar 32 olduğunda sağ kanattan atak geliştiren Altay'da defansımızdan Doğan'ın mücadelesi sonrası maçın orta hakemi Fethi Serkan ucuz bir penaltı verdi. Murat Hacıoğlu penaltı atışını gol ile sonuçlandırdı ve Altay 2-0 sonucunu yakalayarak oyunda üstünlük sağladı.

İlk yarı sonlarına doğru toparlanan Boluspor Ferhat Kiraz'ın sağ kanattan taşıdığı topla pozisyon bulurken Ferhat rakibini geçtikten sonra yerden yağmış olduğu topa kaptan Burak ağlara gönderdi ve karşılamanın ilk yarısı 2-1 sonuçlandı.

 

Karşılaşmanın ikinci yarısında Boluspor oyuna hızlı başladı. İkinci yarının ilk dakikalarında Yaser ve Burak ile etkili ataklar bulan kırmızı beyazlılar  dk 56'da Fatih Gül'ün kullanmış olduğu korneri Yaser Yıldız mükemmel yükselerek topu ağlara gönderdi ve karşılaşmada durumu eşitledi.  

Golden sonra oyundan kopmayan Boluspor sol kanat üzerinde rakibinin üzerine giderken etkili pozisyonlar bulmaya başladı. Altay ekibi karşılamada üstünlük kurmaya çalışırken 3. golü buldu ancak karşılaşmanın orta hakemi ofsayt gerekçesi ile golü iptal etti.

Boluspor eline geçirdiği pozisyonları değerlendiremeyince bu pozisyonları Altay daha iyi değerlendirmeye başladı ve Dk 80'de Altay'dan Murat Şen sağ kanattan gelen karom bole topu ağlara gönderdi ve durumu 3-2 yaptı.

Boluspor defansının hatası sebebi ile yediğimiz bu gol sonrası Altay ekibi moral bulurken Boluspor'a baskı kurmaya başladı. Dakika 82'de Boluspor'un sol kanattan geliştirdiği topta Burak kafa vuracağı sıra Altay defansı el ile müdahale etti ama bu pozisyonu orta hakem kaçırdı. Son bölümlerde tüm kozları oynayan Boluspor rakibine baskı kurmaya çalışırken istediği pozisyonları son dakikada buldu ve Ramazan Sal'ın kafa golü ile durumu 3-3 yaptı.

 

 

 

Fabiano Kayıp

 

Boluspor'un sezon başında transfer ettiği ve büyük umutlar bağladığı Oliver Fabiano karşılaşmada adeta gezindi. Oyuna katkı konusunda pek istekli görülmeyen Fabiano bazı pozisyonları'da bencilce harcadı.

 

Levent Eriş'in İsyanı

 

Boluspor teknik direktörü Eriş karşılaşmanın 35'inci dakikasında orta hakeme penaltı vermediği gerekçesi ile itiraz ederken Eriş  Doğan'ın pozisyonun penaltı olmadığını ancak Boluspor'a yapılan hareketin penaltı olduğunu ve vermemesi üzerine orta hakem ile kısa süre tartıştı.

 

Demirbakan Boluspor'lu yöneticiler ile buluştu.

 

Boluspor eski teknik direktörü Coşkun Demirbakan karşılaşma öncesi Bolusporlu yöneticiler ile bir araya gelerek kısa süreli sohbet etti. Boluspor Kulübü 2. başkanı Osman Kayışoğlu ile  kısa süre sohbet eden Demribakan'ın bol bol gülmesi  dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Taraftar 10 Numara

 

Karşılaşma Tv'den verilmesine rağmen taraftarımız yalnız bırakmayarak 90 dakika desteğini verdi. Derneklerin yapmış olduğu organizasyonla 100 kadar Boluspor taraftarı durum 2-0 olduğunda dahi susmayarak takıma güveninin tam olduğunu gösterdi.

 

 

 

 

 

 

Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3
Son Nefes 3-3

2187 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • Yalçın Tüzün
    4 Aralık 2010 • 14:32
    Levent Hocayı Kutlarım. Boluspor'un en büyük sorunu kırmızı kart nedeniyle maçları 10 kişiyle tamamlamasıydı. Hoca bugün sorunu çözdü. Takıma 20 sırt numaralı sanal bir futbolcu koydu, 90 dakika 10 kişi oynadık. Siz bir de takımı 11 kişi oynadığında görün
  • ismail Altınışık
    5 Aralık 2010 • 07:49
    LEVENT HOCA İSTİFAAAAAAA

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.53356313705444