Son Nefese Kadar Devam 1-3

29 Nisan 2012

Boluspor zorlu Karşıyaka karşılaşmasında ikinci yarıda ortaya koyduğu iyi oyun sonrası arka arkaya bulduğu goller ile İzmir deplasmanından üç puan ile döndü. Geçmiş...

Boluspor zorlu Karşıyaka karşılaşmasında ikinci yarıda ortaya koyduğu iyi oyun sonrası arka arkaya bulduğu goller ile İzmir deplasmanından üç puan ile döndü.

Geçmiş olduğumuz hafta Denizlispor karşılaşması sonrası alınan mağlubiyet ile moraller alt üst olurken ilk altı yolunda geride kalan üç karşılaşmaya 3 puan parolası ile çıkan Boluspor Karşıyaka karşılaşmasından 3 golle üç puan ile döndü.
Veysel Cihan ve Orhan Ak'tan yoksun Karşıyaka karşısına çıkan Boluspor ilk yarıda hiç beklemediğimiz kadar bir kötü oyun sergilerken gol yollarında pek etkili olamadı. İki takımda ilk yarıda gol bulmakta güçlük çekerken Karşıyaka adına gerçekleşen net bir pozisyon harici ilk yarıda net pozisyon yoktu.

İkinci yarıda Boluspor ilk  yarının tam tersi bir performans  sergilerken ikinci yarıda arka arkaya pozisyonlar buldu. İkinci yarıda Boluspor oyuncu değişikliğini erken yaparken Onur Bektaş'ın yerine Omar Wade dahil oldu.  Boluspor Fatih Gül ile geliştirdiği atakta Fatih yerde kalınca Serkan Çınar devam kararı verdi. Pozisyonun devamında topu kapan Özgür Volkanyıldırım 30 metreden sert bir şut vururken Atacan'ın beklemediği bir anda kale direğinin dibinden topu ağlara gönderdi.  Bu gol ile Karşıyaka 1-0 öne geçerken Boluspor oyunu bırakmadı ve ark arka gol pozisyonlarına girdi.  Bahri Kaya ikinci oyuncu değişikliğine giderek Gomis'in yerine Vedat Budak'ı oyuna aldı. Bu değişiklik sonrası orta alanda daha fazla top yapan Boluspor sağ kanattan Aydın Çetin pozisyon buldu. Aydın çizgi üzerinden sürdüğü topta herkes orta yapmasını beklerken direk kaleye gönderdi ve kaleci Bülent Ataman'ın üstünden Boluspor adına beraberlik golünü kazandırdı. 

Beraberlik golü sonrası Boluspor sahanın tamamen hakimi olmak isterken bu çalışması sonuç verdi. Belkide sahanın yıldızı olan Kenan Özer sol açıktan gelişen pozisyonda topu önünde buldu ve yaklaşık 30 metreden sağ ayağı ile mükemmel vurdu ve Bülent Ataman'ın sağından topu ağlarla buluşturdu.  Bu gol ile moral bulan Boluspor ev sahibi takım Karşıyaka'nın son dakikalarda ataklarını engellemeye çalıştı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Karşıyaka tamamen Boluspor sahasında olurken ileride tek bekleyen Kenan kurnazlığı ile kazandığı topu kaptı ve Boluspor'un üçüncü golünü kaydetti.  Karşıyaka kalecisi Bülent Ataman orta sahadan arkadaşlarına uzun bir pas atmak isterken kurnaz Kenan topu kaptı ve kaleye doğru yöneldi. Arkasından yapılan tekmeler sonrası kendini bile yere atmayarak golü takip etti. Yere düşmeyerek ben bu golü atacam dedi ve Karşıyaka ceza sahasında topu ağlara göndererek belki de kariyerinin en rahat golünü kaydetti.

Boluspor bu golle deplasmandan üç puan ile dönerken ilerleyen haftalardan rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek ve son iki karşılaşmasından da galibiyet arayacak.

KARŞIYAKA: 1 - BOLUSPOR: 3
Stat: Alsancak

Hakemler
: Serkan Çınar, Özgür Ertem, Ceyhun Sesigüzel
Karşıyaka: Bülent Ataman, Murat, Mahmut, Ufukhan, Ahmet Solakel, Agbetu (Dk. 70 Mutlu), Özgür Volkan Yıldırım, Taha(Dk. 59 Fatih), Erhan Kavak, (Dk. 75 Bülent Kocabey), Erhan Şentürk, Şaban
Boluspor: Atacan, Hakan (Dk. 75 Emre), Fatih, Cemil, Gomis, (Dk. 65 Vedat), Onur, (Dk. 53 Omar Wade), Veli , Ferhat, Alp, Kenan, Aydın

Goller:
Dk. 56 Özgür Volkan Yıldırım (Karşıyaka), Dk. 68 Aydın, Dk. 87 ve 90+4 Kenan
Sarı Kartlar: Dk. 11 Fatih, Dk. 17 Ferhat, Dk. 19 Cemil, Dk. 87 Veli (Boluspor), Dk. 56 Özgür Volkan Yıldırım, Dk. 65 Agbetu, Dk.94 Bülent Ataman (Karşıyaka)

1960 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083590984344482