SÖZÜN SONU

8 Aralık 2013

Kar, soğuk, zemin karla kaplı Boluspor kadrosunda cezalı ve sakat futbolcular var. Besim Durmuş hocanın takımın başında ilk maçı. Sahaya çıkan 11...

Kar, soğuk, zemin karla kaplı Boluspor kadrosunda cezalı ve sakat futbolcular var.

Besim Durmuş hocanın takımın başında ilk maçı.

Sahaya çıkan 11 oyuncuyu görünce; oyun kurgusu sakat ve cezalı futbolcular göz önüne alındığında önceki haftalarla aynı.

Karşımızda İstanbul Büyük Şehir Belediyespor, Takımın hocası Boluspor dan önceki yıllarda başarısız diye gönderilen Cihat ARSLAN, Simon ZENKE Murat YILMAZ gibi oyuncular yedek ve sahada buna rağmen dipçik gibi ne yaptığını bilen ayağa pas yapan bir takım.

2 Dakikada yenen gol hem moralleri bozdu hem de olmayan oyun düzeni ve direnci iyice yok etti. İlk yarı birkaç cılız atak ve tarihi bir fark.

Bir takım farklı mağlup olabilir. Futbolda böyle şeyler vardır dersiniz.

Bir takım kötü oynar çocuklar gününde değildi dersiniz.

Ama özellikle son iki haftadır ne mücadele var, ne oyun düzeni var ne hırs var. Sadece soğuk ve kar yağışına rağmen gelen az sayıda taraftar.

Türkiye 3 liginde oynayan düşme korkusu yaşayan yıllar önceki Boluspor bile bu kadar zor duruma düşmemiş saha içerisinde çaresiz kalmamıştı. O takım en azından gücü nispetinde mücadele ediyordu.

Cihat Arslan başta olmak üzere İstanbul Büyük Şehir Belediye sporlu oyuncular biraz maça asılsalar biraz daha tempo yapsalardı fark daha da büyük olurdu. Yani Önceki yıllarda kovulan Cihat ARSLANIN insafına kaldık. Oda takımı fazla üzerimize göndermedi ve tarihi fark yemekten kurtulduk.

Şimdi sormak gerek Bu takımın ağabeyleri neredeler büyük futbolcular,

Alp ERGİN nerede?

Fatih ŞEN nerede?

İskender ALIN nerede?

Liste daha da uzar gider, taraftarın çok şey beklediği bu isimler eğer Boluspor’u kafalarında bitirdilerse devre arasında bu tip oyuncularla dostça yollar ayrılmalı. Transfer yapılabilirse yapılır, yapılamazsa formasının hakkını veren terini son damlasına kadar akıtan gençlerle devam edilir. Küme düşülürsüde kimsenin oyuncağı olmadan düşülür.

Bugün sahada diri görünen formasını terletmeye çalışan mücadele eden sadece Alican KARADAĞ vardı.

Maçı hakemi Abdullah YILMAZA iş düşmedi soğuk ve kar dışında onu zorlayan hiçbir şey yoktu. Rahat bir maç yönetti Cemile gösterdiği kartlar doğru idi.

Herkese iyi haftalar.

 

 

 

 

 

 

 

2315 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075192928314209