Spor Turizmi Konuşuldu

12 Temmuz 2011

BAŞKANI YILMAZ ''FUTBOL TURİZMİNDE KIŞIN ANTALYA NEYSE YAZINDA BOLU'NUN AYNI ŞEKİLDE OLMASINI İSTİYORUZ''  Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ''Futbol turizminde kışın Antalya...

BAŞKANI YILMAZ ''FUTBOL TURİZMİNDE KIŞIN ANTALYA NEYSE YAZINDA BOLU'NUN AYNI ŞEKİLDE OLMASINI İSTİYORUZ'' 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, ''Futbol turizminde kışın Antalya neyse, yazında Bolu'nun aynı şekilde olmasını istiyoruz'' dedi.

 

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Bank Asya 1. Lig takımlarından Kasımpaşaspor'un Teknik Direktörü Uğur Tütüneker ve Göztepespor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Beypiliç A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Hamdi Tanrıkulu , Termal Otel Genel Müdürü Ervani Alemdar  ve Levent Aktaş Park Kafede bir araya geldi. Görüşmede Bolu'nun futbol turizmi konuşuldu.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz basın mensuplarına, Bolu'ya kamp yapmak için gelen hocalarımızın isteklerini ve düşüncülerini öğrendiklerini kaydederek, ''gördük ki gittiğimiz yol, düşündüğümüz şeyler hocalarımızın düşündüklerinden faklı değilmiş. Düşündüğümüz yolda devam edeceğiz. Futbol turizminde kışın Antalya neyse yazında Bolu aynı şekilde olmasını istiyoruz. Bunun için çalışıyoruz'' şeklinde konuştu.

Kasımpaşaspor Teknik Direktörü Tütüneker ise Bolu'nun futbol turizminin olduğunu belirterek, ''Şehir yerleşim olarak dağlık, ormanlık ve çam ağaçların içinde bölgesel olarak güzel bir şehir. Bolu'da tesislerin çoğalmasının çok takımlara fayda getireceğini düşünüyorum. Her zaman Bolu'yu tercih ediyorum. Zaten çalışmasam bile Kasımpaşa takımı da Bolu'yu tercih ediyor. Bank Asya takımlarının hepsi buraya geliyor. İki B takımları Bolu'ya geliyor. Süper lig takımları ilk başlarda Bolu'yu tercih ediyor sonra kararlarını başka yerlerden tarafa kullanıyorlar. Tesislerin çoğalmasıyla daha çok süper lig takımlarını da görebileceğimize ben inanıyorum. Şehir olarak Bolu gerçekten önemli bir konumda. Şehir tesisleşmeye de müsait şuanda. Bolu tesis açısından baktığınızda çokta geride olduğunu söyleyebilirim. Bizim için en önemli unsur sahaların güzel olması, otelin güzel olması ve  yemeklerin iyi çıkması bizim için önemli. Şuan baktığımız zaman Bank Asya açısından çok iyi bir ortamda kamp yapıyoruz. Bolu'da daha güzel tesisler olabilir mi? ola bilir diye bilirim diye düşünüyorum'' dedi.

Göztepespor Teknik Direktör Özcan Kızıltan'da, teknik adam olarak Bolu'ya 3 yıldır geldiğini ifade ederek, ''Bolu'da 3'üncü kez kamp yapıyorum.  Takım olarak Termal Otelde kalıyoruz. Ben çok memnunun Bolu'da olmaktan. Kaldığımız otel iyi kamp dönemi için elverişli bir ortam sağlıyor bize. Ben çok memnunum. Bolu adına konuşacak olursak saha sayısının artırılması, tesis sayısının artırılması yaz dönemlerinde futbol takımlarının ilk tercih edeceği bir yerlerden olacaktır. Böyle bir çalışma Bolu'ya iyi bir kazanç sağlayacaktır'' diye konuştu.

2035 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.036830186843872