“STADYUM MESELESİ AK PARTİ İÇİN RANT MESELESİDİR”

10 Şubat 2024

Bolu Belediye Başkanı ve CHP Adayı Tanju Özcan secim çalışmalarına Sümer mahallesinde devam etti. “Stadyumu söz verdin ama neden yapmadın” şeklindeki soruyla birlikte adeta içini döktü. AKParti eski Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a yüklenen Özcan, “Yapmamamız için elinden geleni yaptı. Orayı rant kapısı olarak görüyorlar” dedi.

Haber : Erhan Yerlikaya 

Bolu Belediye Başkanı ve CHP’nin Adayı Tanju Özcan secim çalışmalarına katıldığı Sümer Mahallesi’nde “Stadyumun neden yapılmadığı” ile ilgili sorulan soruya şöyle cevap verdi;“Stadyumun yerini Belediye’ye vermemeleri için hiçbir sebep yoktu ama bu Arzu Hanım var ya…

Şimdi ki milletvekilleriyle hiçbir sorunum yok, hepsiyle görüşüyoruz olması gerektiği gibi,bir çok konuda mutabık kalıyoruz.Hem İsmail Beyle hem Yüksel Beyle, hem Türker Beyle ama Arzu hanım yüzünden orayı bize vermediler.”

STADYUMA YAPILACAK OLAN DÜKKANLARIN SATIŞINDAN STADI YAPACAKTIK

“Peki orayı biz niye ısrarla istiyoruz?Altına büyük bir otopark yapılacaktı. Büyük bir otopark,yaklaşık 1200 araçlık. Üstüne de; etrafı dükkanlarla çevrili bir Stadyum yapalım dedik. Buradaki amacımız neydi?Şimdi 10 bin kişilik Stadı yapsak bugün 3 milyar Lira tutuyor.Biz mevcut yerine stadı yapalım, hem otopark sorununa çare olsun kısmen, hem de dükkan satışından  zaten stadın maliyetinin 4’te 3’ü çıkmış olacaktı.”

KURACAY’A STADYUM YAPSAK, HANGİ MAĞAZA GİDER ORAYA?

Şimdi Kuruçay’a stadı yaptık diyelim; hangi mağaza gidecek oraya?Kuruçay’daki stadın otoparkını kullanan bile olmaz. Veya Karaçayır’a stadı yapalım, en verimli tarım arazisine yapalım.Aynı şeyler orası içinde geçerli. 15 günde bir maça gidilecek; Real Madrid’in stadı Madrid’in ortasında. Barcelona’nın stadı da  Barcelona’nın ortasında, yıkıyorlar o stadı aynı yere yapıyorlar. Bu Dünya’nın her yerinde bu mantıkla yapılmıştır.”

MEVCUT YERİ RANT KAPISI OLARAK GÖRÜYORLAR

“Trafik sorunu olacağını söyleyerek bahane üretiyorlar. Çünkü orayı bir rant alanı olarak kullanmak istiyorlar 15 günden 15 güne bir maç oluyor.O da genelde Pazargünleri, hadi bilemedin Cumartesi günleri…Trafiğin en az olduğu zaman; 3 saat sıkıntı çekersin. Tam tersi altındaki otoparkla otopark problemi büyük bir ölçüde ortadan kalkacak.O yüzden ‘trafik sorunu yaşanır’ diyenlere inanmayın çünkü onların aklı oradaki rantta çalışıyor. Şimdi bir tanesi; AKP’nin adayı stadyum yapacağını söylüyor. 15 sene senin Başkan’ın o koltukta oturdu, niye yapmadı?”

“Niye yapmadı?Çünkü orayı rant alanı olarak gördüler, orayı bir şekilde birilerine peşkeş çekmeye çalıştılar. Çünkü 40 dönümlük bir arazi orası, rahatsız oldular benim aynı yere stadyum yapacak olmamdan. Her şey hazırdı ama bu nedenlerden beni engellediler.”

654 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.053804874420166