SUÇ HEPİMİZİN DEĞİLMİ ?

17 Şubat 2014

Bu satırları yazarken bile çok zorlanıyorum. Hiç alışık olmadığımız çok zor bir durumdayız. Önümüzde 13 hafta kaldı ve Bolusporumuz PTT 1.ligde...

Bu satırları yazarken bile çok zorlanıyorum. Hiç alışık olmadığımız çok zor bir durumdayız.

Önümüzde 13 hafta kaldı ve Bolusporumuz PTT 1.ligde kalabilmesi için en az 17-18 puan almamız şart. İmkansız değil ama kolayda değil!

Evimizde oynayacağımız( 7 )deplasmanda ise( 6 ) maçımız var. Toplamda 39 puan eder ve bunun yarısını alabilirsek ligde kalabiliriz.

Şimdi bakıyorum etrafıma herkes birilerini suçluyor. En eski yönetimden tutunda en yenisine kadar eski hocalardan tutunda en yenilerine kadar, yönetimlerde, futbolcularda, hocalarda değişir herkes gemisini bir şekilde yüzdürür ama gerçek Bolusporluların unutmaması gereken tek bir gerçek var oda sadece 1 tane Bolusporumuz var. Oda göz göre göre yok oluyor.

Peki bence suçlu kim biliyor musunuz?
Hepimiz !
Taraftardan, yönetimlere ,basına kadar herkes suçlu.
Şimdi sırayla gidelim.

Taraftar: Şehrimizde sanki on binlerce seyirci varmış gibi ayrı tribünler, ayrı dernekler her şey ayrı gayrı sanki şehrin düşman iki takımı gibi. Bir grubun gittiği deplasmana öteki grubun gitmemesi birinin ak dediğine sırf aynı düşüncede olmamak için öteki grubun kara demesi, bir grubun yönetimle olan ilişkileri iyiyse öteki grubun tam tersine zıtlaşması ve bunun gibi yazılacak o kadar neden var ki sadece aklıma gelen bunlar. Şimdi soruyorum dernek, grup başkanlarına siz Boluspor için kaç kere bir araya geldiniz ne zaman birlik beraberlik mesajları verdiniz. Ben söyleyeyim sayın Necip Çarıkçı başkanlığı zamanında ramazan sokağında size ortak çalıştırıp derneklere para kazandırmak için verilen dükkan haricinde hiçbir zaman bir araya gelmediniz veya zorlamayla aynı mekanda bulundunuz. Tribünde herkes üstüne düşen görevi yapmaya çalışmıştır. Ona lafım yok ama birlikten kuvvet doğar lafıda gerçek ayrıca bazı kişilerin kaprisleri yüzünden her iki dernek (gruptan da) aranızdan ayrılan insanları geri kazanmak için hiçbir gayret göstermediniz.

Yönetimler: Boluspor kurulduğundan buyana kendi imkânlarıyla ayakta durmaya çalışan takımımıza maddi ve manevi olarak hep katkıda bulundunuz. Kendi işinizden çok Bolusporumuzla uğraşan yöneticilerimizde oldu aranızda ama nedense sizde hiçbir zaman bir araya gelemediniz. Hiçbir zaman aynı çatı altında göremedik sizleri işte buda düşündürüyor insanımızı, sonra birilerinin çıkıp menfaatleri için bu işleri yapıyorlar, demesi kadar da doğal bir şey yok dışarıdan bakınca öyle gözüküyor.

Ayrıca Bolusporumuzun son senelerde üye sayısında gözle görülür bir artış oldu sebebi ise yeni gelen yönetimin kendi etrafındaki insanları kulübümüze üye yapması ama doğrusu bu değil gerçekten hak eden insanlar üye olamıyor. Dayınız amcanız, patronunuz yönetici ise haberiniz bile olmadan bir telefonla üye olmuşsunuz kulübe. Seçim zamanı gelip oy kullanıyorsunuz. Peki soruyorum size 600 tane den fazla kongre üyesi olan Bolusporumuz neden 100- 150 adet kombine’yi zor satıyor. Her üyeye 2 adet kombine almak zor mu geliyor?

Başka bir konuda bayramda bakıyorum bayramlaşma esnasında basın mensupları ve futbolcular bizden fazla hani nerde 600 tane kongre üyesi? Sonra kim suçlu ? Herkes birbirine soruyor?

Basın: Sizinde sorununuz aynı taraftar ve yönetim gibi birlik olamamanız, ayrıca çok önemli zamanlar haricinde taraftarın içinde olmuyorsunuz. Neden illaki bir olay bekliyorsunuz , derneklerin kapıları size her zaman açık buyurun gelin çay için olayları tam olarak dinleyip ona göre yazın çizin!

Bence Hoca konusunda da artık hoca aramaya gerek yok transfer sezonu kapandığı için çoğu hoca gelmek istemeyecektir. Gelse de bahanesi hazır enkaz devraldım olmadı. Yok öyle bir dünya olacak Yılmaz hocayla bizim ,hepimizin desteğiyle olacak bu iş sadece bütün camia birlik olalım şehrimizin takımına sahip çıkalım.
BAŞKA BOLUSPOR YOK.

Erkan YILDIRIM

 

2068 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069269895553589