Suçlu ayağa kalk

13 Şubat 2012

Merhaba Sevgili dostlar Bolusporluyuz.com Köşe yazarı  Uğur Tekinalp Gaziantep Belediyespor maçını değerlendirdi. Sahada kaybedilen üç puanın analizlerini yapan Tekinalp suçluyu...

Merhaba Sevgili dostlar

Bolusporluyuz.com Köşe yazarı  Uğur Tekinalp Gaziantep Belediyespor maçını değerlendirdi. Sahada kaybedilen üç puanın analizlerini yapan Tekinalp suçluyu buldu.

Bu haftaki rakibimiz Gaziantep Belediye idi.Zaten bizim için lig bu haftadan itibaren başlıyordu.Şampiyonluğa oynayan rakiplerimizle oynamaya başlıyorduk artık.Yenildik.Top oynamadan,pozisyon üretemeden maçı tamamladık.Sahada ne yaptığını bilmeyen Boluspor vardı.Kaleci hariç teknik kadrosu dahil her hattıyla dökülen bir görüntü çizdik. Rakip ise ne yaptığını bilen istediğini almak isteyen Belediye idi.
 
Boluspor olarak devre arasından sonra oluşan oyun kurgusu ilk golü atmak üzerine kurulu.Attık mı rahat atamadık mı dakikalar geçtikçe yıkılıyoruz.Bu hafta da aynısı oldu.Gol gecikti.Haliyle rakipte direnç kazandı.Sonunda da maçın tek golünü atarak buradan gittiler.Bu  durumda tek sorumlu var o da teknik kadro.Sen haftalardır işleyen çarkı yeni oyunculara yer açabilmek üzere bozarsan sonumuz bu olur.İlk devrenin flaş adamı Fatih Gül 18 de yok.Yine devre arasından sonra yüksek form yakalayan Caner yedekler arasında.
 
Maça biz orta alanı iki adam(Onur ve Emre) rakip ise dört adamla kontrol ederek başladık. Omar da bu ikilinin önünde başladı.Bu yere alışık olmadığı Mac için de kaybolarak gösterdi.Top yapamadan arkadaşlarına pozisyon hazırlamadan hep kenarlara kaçarak maçı Teknik kadro gibi izleyerek bitirdi.Daha erken ama bence beklediğimiz kadar kalitede bir oyuncu değil.İnşallah ben yanılırım.
 
Tek tek yorum yapmak yerine maçı tek kalemde anlatalım.Saha da  forvet hattı hariç herkes çok çabaladı ve savaştı.O bölge verimsiz olunca malum sonuç ortaya çıktı.Neden ikinci yarıya başlarken Caner ile başlanmaz? Yada daha diri ve kuvvetli olan Alp'i ön bölgede kullanılmaz? Takımın yükünü çeken Emre ve Onur sahanın ağır olmasından dolayı yorulunca da kalabalık olan rakip orta saha kontrolü ele geçirdi.
 
Kenan teknik bir oyuncu.Biraz sertlik görünce hemen yılıyor.Saha da ağır olunca o da Veysel gibi yokları oynadı. Ferhat Kiraz hava soğuk olunca  konuşarak ısınma yolunu seçmiş.Her top kaybetmesinden sonra ya rakip ya da hakemlerle laf yarıştırdı.
 
Birde ilk devre formayı kapan ve bırakmayan  Hakan'dan bahsedelim.Teknik kadronun bu genç oyuncuya daha fazla forma vermesi lazım.Tamam Orhan gol atıyor ama takıma en cok faydalı olacak bu oyuncu da  harcanmamalı.Orhan başka bölgelerde değerlendirilmeli..
 
Aydın.Takıma golcü diye Giresun'dan alınan kardeşimiz.Bu forma sana ağır geliyor galiba.Kaç haftadır verilen şans kadroda başka genç birine verilse Boluspor'umuz belki bir  yetenek  kazanırdı.Bizde ki mantalite şu .Gençleri kiraya verelim 'PİŞSİN' .
 
Gelelim teknik kadroya.Bizim kaç tane hocamız var?Kaç haftadır maçlarda izliyorum Yılmaz hocayı.O hala faal futbolcu mantığında.Sanki bizde iki tane hoca varmış gibiyiz.Sahada oynayan oyuncularda kimi dinleyeceğini ne yapacağını şaşırmış durumda.Özcan hoca öne git diyor,Yılmaz hoca gitme bekle diyor.Bir takımda iki başlılık iyi değildir. Kaldı ki Yılmaz Futbolcu olarak tecrübeli olabilir ama Yardımcı hoca olarak biraz dikkat etmesi,yerini bilmesi gerekir.
 
Sezon başından beri iddia ettiğim bir konu var.Bizim iyi bir kadromuz var.Oturmuş..Ama fazla kurcalamadan oynamadan.Bu takımda Aydın ve Savaş forma buluyorsa  Caner, Fatih , Sercan da  yer bulamıyorsa  bazı şeyler sorulmaya ,sorgulanmaya başlar.İşleyen çarkı bozmamak lazım. Maçın ilk yarısını iyi analiz edip devre arasında neşteri vurup gerekli oyuncu değişiklileri yapabilsek sahadan kazanarak ayrılan Boluspor olurdu.
 
O yüzden tek suçlu var o da Teknik kadro..
 
Saygılarımla


2372 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.31641697883606