SULTANLAR DOLUDİZGİN

3 Aralık 2016

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 10. Hafta mücadelesinde evinde MSK Urfa Takımını konuk etti. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Sultanlar, üst üste 3, toplamda 6. galibiyetine ulaştı.

Bayanlar voleybol 2. Liginde Bolu ilini temsil eden Belediyespor ligin 10. Haftasında Urfa temsilcisi MSK Urfa Takımını konuk etti. Karşılaşmadan 3–0 galip ayrılan sultanlar ligdeki 6. galibiyetine ulaşmış oldu.

Aldıkları galibiyet ile puanını 18’e çıkartan Belediyespor basamaklarda emin adımlar ile ilerliyor. Karşılaşmanın tamamı da üstün oynayan Bolu’nun Sultanları güçsüz rakiplerine puan vermedi.

Karşılaşmanın ilk setinde Urfa temsilcisi Belediyespor'un yaptığı hatalardan yararlanarak ilk teknik molaya 8–6 önde girdi, mola sonrası toparlanan Sultanlar sadece 2 sayı şansı verdikleri rakipleri karşısında ikinci molaya 16–10 önde girdi. Mola sonrası etkili oyununu devam ettiren Sultanlar ilk seti 25–12 önde kapatırken karşılaşmada da 1–0 öne geçti.

İkinci setin başından itibaren işi sıkı tutan Sultanlar, ilk sette yaptıkları hataları yapmadı ve ilk teknik molaya 8–1 önde girdi. İkinci teknik molaya 16–6 önde girerken sadece servis hataları ile rakibine sayı verdiler. Karşılaşmanın ikinci setinde nerdeyse rakibine hücum şansı vermeyen Sultanlar, Gizem Nur Saka'nın etkili oyunu ile setten 25–8 galip ayrıldı ve skorU 2-0’a getirdi.

Karşılaşmanın 3.Setinde e gençlere de fırsat veren antrenör karşılaşmayı rutine aldı. İlk teknik molaya 8–6 önde giren Sultanlar, ikinci teknik molaya 16–10 önde girdi. Setin son bölümünde de etkili oynayan Sultanlar rakiplerine şans tanımadı ve setten 25–18 karşılaşmadan ise 3–0 galip ayrıldı.

Aldıkları galibiyet ile art arda 3. maçını kazanan Belediyespor ligde toplamda 6. galibiyete imza atarak puanını 18’e çıkardı. Ligdeki sıralamasını yükseltip ilk 4 arasına girmek isteyen Sultanlar, ligin 11. Hafta karşılaşmasında 10 Aralık Cumartesi Elazığ takımı ile karşılaşacak.

1504 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.070986032485962