Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3

16 Eylül 2014

Bolu’da ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ikinci maçlar bugün 17 Temmuz Spor Salonunda oynandı. Günün ikinci maçında Bolu Belediyespor Kulübü ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü karşı karşıya gelirken, salondan Beşiktaş Jimnastik Kulübü 3-0 galip ayrıldı.

2014-2015 Sezonu öncesi Bolu’da ilk kez düzenlenen 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvasında ikinci maçlar oynandı. Günün ikinci maçında Bolu Belediyespor Kulübü ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü karşı karşıya geldi.

ZORLADIK AMA YIKAMADIK

Maça her iki takımda kontrollü başlasa da Bolu Belediyespor, servis atışlarından kazandığı sayılarla biraz olsun arayı açsa da maça ağırlığını daha sonra koyan ve Bolu Belediyespor’un hatalarını değerlendiren siyah-beyazlılar ilk teknik molaya 8-6 öne girdi. Molanın ardından biran olsun oyunu bırakmayan ve güçlü rakibi karşısında elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan filenin sultanları ikinci teknik molaya da 16-14 geride girdi. İlk setin son bölümünde her iki takımda hata yapmamaya çalışsa da Beşiktaş Jimnastik Kulübü maça ağırlığını koyarak 1.seti 25-17 kazanarak skoru 1-0 yaptı.

BİRİNCİ SETİN KOPYASINI

Karşılaşmanın ikinci setine ilk sette olduğu gibi her iki takımda kontrollü başladı. Bolu Belediyespor Kulübü’nün etkili oyuncuların biri olan Aliona Martiniuc sakatlığı nedeniyle bu sette oyuna dahil olamadı. Bunu da fırsat bilen siyah-beyazlılar ilk teknik molaya 8-7 öne girdi. Rakibi Beşiktaş Jimnastik Kulübünü 1 sayı geriden takip etmeye devam eden filenin sultanları etkili oyununu sürdürmeye çalışsa da Beşiktaş’ın bloklarına takıldı ve ikinci teknik molaya yine siyah-beyazlı ekip 16-15 öne girdi. İkinci setin son bölümlerinde güçlü rakibi karşısında yorulan ve Beşiktaş’ın bloklarını geçmekte zorlanan Bolu Belediyespor Kulübü 2.setide 25-17 kaybetti ve Beşiktaş skoru 2-0 yaptı.

İYİ BAŞLADIK KÖTÜ BİTİRDİK

Maçın son setinde Bolu Belediyespor Kulübü diğer setlere nazaran dahi iyi başladı ve ilk teknik molaya 8-6 öne girdi. Böylelikle moral bulan filenin sultanları güzel oyunu devam ettirmek istese de Beşiktaş Jimnastik Kulübü buna izin vermedi ve oyunun kontrolünü eline alarak ikinci teknik molaya 16-12 öne girdi. Oyunun son bölümünde oyundan iyice kopan ve oyundan Bahar’ı alarak genç Gizem’i oyuna süren antrenör Gökhan Çokşen, güçlü rakibi karşısında oyun diğer bölümlerinde fazla forma şansı bulmayan oyunculara şans verdi. Beşiktaş maçın son setini de 25-15 kazanarak salondan 3-0 galip ayrıldı ve puanını 6 yaptı.

Bolu Belediyespor Kulübü bugün saat 17:00’de 17 Temmuz Spor Salonunda 2.Lig ekiplerinden Karşıyaka Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3
Sultanlar Kartal’ı avlayamadı! 0-3

1754 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.55751705169678