SULTANLAR LİDERE TAKILDI

10 Kasım 2013

BOLU BELEDİYESPOR:0 TRABZON İDMAN OCAĞI:3  Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Cumartesi günü saat 14.00'de 17 Temmuz...

BOLU BELEDİYESPOR:0 TRABZON İDMAN OCAĞI:3 

Bayanlar Voleybol 2. Ligi B Grubunda mücadele eden Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, Cumartesi günü saat 14.00'de 17 Temmuz Kapalı Spor salonunda grup lideri Trabzon İdman Ocağı ile karşı karşıya geldi. İlk sette oldukça zorlanan filenin sultanları ikinci ve üçüncü sette istediği oyunu sahaya yansıtsa da tabelayı değiştiremedi ve maçı 3'0 kaybetti. 

Bolu Belediyespor Bayan voleybol takımı hafta sonu sahasında grup lideri Trabzon İdman Ocağı ile karşı karşıya geldi. Zorlu rakibi karşısından puan yada puanlarla ayrılmak isteyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı, güçlü rakibi karşısında istediği oyunu sahaya yansıtamayınca 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sene yeni bir yapılanmaya giden ve takıma Galatasaray alt yapısında oynayan Genç Milli Oyuncularını kadrosuna katarak 1.Lige yükselmeyi hedefleyen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı grup lideri Trabzon İdman Ocağı ile karşı karşıya geldi. Maça kötü başlayan yeşil-beyazlılar birinci seti 15-25 kaybetti. İkinci sete ilk sete nazaran daha iyi başlayan ve Trabzon İdman Ocağı'nın hatalarını affetmeyen Bolu Belediyespor istediği oyunu sahaya yansıtsa da yaptığı ufak tefek hatalar sonucu ikinci seti de 22-25 kaybetti. Maçın son setine iyi başlayan ve 4-5 sayı öne geçen Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı oldukça çekişmeli geçen son seti de 24-26 kaybederek ligin 4.haftasında karşı karşıya geldiği grup lideri Trabzon İdman Ocağı'na 3-0 mağlup oldu. Grubunda son iki haftada aldığı mağlubiyetler sonrası 5 puanda kalan Bolu Belediyespor, 5.sıradan 7.sıraya geriledi.

Bolu Belediyespor Bayan Voleybol takımı ligin 5.haftasında deplasmanda Ankara Çankaya Belediyespor iler karşı karşıya gelecek.  

Salon: 17 Temmuz Kapalı Spor Salonu 

Bolu Belediyespor: Emel, Neslihan, Merve, Mislina, Mine, Selvinaz, Çiğdem, Sevinç, Su, Nursevil, Pelin, Bihter(L)

Antrenör: Behçet Erdoğan  

 

KARŞILAŞMANIN SETLERİ

1. SET: 25-15 İdmanocağı

2. SET: 25-22 İdmanocağı

3. SET: 26-24 İdmanocağı

1382 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.2760910987854