Sultanlar’da tek hedef galibiyet

11 Ekim 2024

KFC Kadınlar 1. Lig'in 2'nci haftasında deplasmanda Elazığ ekibi Bordospor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Bolu Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Gökhan Çokşen...

KFC Kadınlar 1. Lig'in 2'nci haftasında deplasmanda Elazığ ekibi Bordospor ile karşılaşacak olan temsilcimiz Bolu Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenör Gökhan Çokşen nezaretinde dünü çift antremanla  tamamlayan Bolu'nun Sultanları bugün yapacağı son antrenmanın ardından bu gece Elazığ deplasmanına hareket edecek.

Aksoy: “Sezon boyunca da desteklerini bekliyoruz”

Temsilcimizin başarılı pasörlerinden Ceren Aksoy, Karayolları maçında ortaya koydukları oyunda memnun olduklarını söylerken, Elazığ deplasmanından da galip geleceklerini ifade etti. Aksoy; "Karayolları maçını 3-0 kazandık. Liglere galibiyetle başlamak her zaman çok güzel. İlk set, ilk maçın vermiş olduğu heyecanla başa baş geçti. Ama maçın sonunu temiz getirdiğimizi düşünüyorum. Oyunun geri kalanında güzel bir oyun sergiledik. Bu hafta sonu da Elazığ'a ilk deplasmanınımıza gidiyoruz. Orada da yükselen oyunumuzu devam ettirerek, galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. Karayolları maçında desteklerini bizden esirgemeyen taraftarımıza da çok teşekkür ediyorum. Sezon boyunca da desteklerini bekliyoruz" dedi.

“Bolu'da ilk defa maç oynadım ve atmosfer gerçekten çok güzeldi”

Bolu Belediyespor'un yeni transferi Beril Büke Divatyalı da Elazığ deplasmanı öncesi düşüncelerini ifade etti. Özellikle Karayolları maçındaki atmosferden övgü dolu sözlerle bahseden Divatyalı; "Bolu'da ilk defa maç oynadım ve atmosfer gerçekten çok güzeldi. Bolu Belediyespor formasıyla ilk maçıma çıktım ve taraftar çok iyiydi. Umarım biz de onlara keyifli bir maç seyrettirmişizdir. Karayolları takımı da iyi oynadı ama biz daha üstün bir oyun sergilediğimiz için 3-0 gibi net bir sonuç elde ettik. Güzel bir maç oldu. Elazığ'dan da galibiyetle döneceğiz. Takımımıza çok güveniyorum" diye konuştu.

Sultanlar’da tek hedef galibiyet
Sultanlar’da tek hedef galibiyet
Sultanlar’da tek hedef galibiyet
Sultanlar’da tek hedef galibiyet
Sultanlar’da tek hedef galibiyet

60 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.044671058654785