SULTANLARDAN FARKINDALIK İÇİN ANLAMLI PANKART

25 Ekim 2024

Kadınlar arasında en sık görülen kanser türlerinden biri olan Meme Kanseri hastalığı hakkında farkındalık yaratmak ve erken tanının hayati önemini vurgulamak amacıyla Bolunun Sultanları Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı oyuncuları, son oynadıkları TED Koleji maçına pankartla çıkarak, Bolulu kadınları uyardılar.

Türkiye; Dünya Sağlık Örgütü tarafından 2004 yılından bu yana meme kanserinde erken teşhisinin önemi ve meme kanseri farkındalığının vurgulanması amacıyla Ekim ayını Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak yaptığı etkinliklere katılıyor.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı da meme kanserinde erken teşhisin önemine vurgu yapmak için ligin 4. haftasında sahasında konuk ettiği TED Ankara Kolejliler maçına "Farkında olmak, önlem almaktır" yazılı pankartla çıktı. Farkındalık için verilen mesaj tribünlerden alkış aldı.

SAKARYA İLKOKULU’NUN MİNİKLERİNDEN DEV DESTEK

Filenin Sultanları "Türk Kadın Milli Voleybol Takımı" tüm Türkiye'ye voleybolu sevdirirken, Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı da aynı misyonu Bolu'da yıllardır başarıyla sürdürüyor.

Özellikle küçük yaştaki erkek ve kız çocuklarının Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının kendi evinde oynadığı karşılaşmalara ilgi gösterdikleri gözlemlenirken, bu sevgiye zaman engel olmuyor.

Bolu Belediyespor Kadın Voleybol Takımının hafta içi TED Ankara Kolejliler ile Karaçayır 3 Bin Kişilik Spor Salonunda oynadığı müsabakaya gelen Sakarya İlkokulu’nun minikleri tribünden Sultanları destekledi. Karşılaşma boyunca yerinde duramayan yaklaşık 60 kadar minik öğrenciler, alınan her sayıda coşkularıyla salonu inlettiler.

Ekibimizin 3-0 kazandığı maçta alınan her sayı ile sahaya pozitif enerji gönderen minik taraftarlar, mücadele sonunda sahaya inerek galibiyeti Bolunun Sultanları ile kutladılar ve anı çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler. 

Bundan sonraki maçlara aileleri ile birlikte geleceklerini belirten minikler, rakip takımın sporcularını da alkışlayarak, sporun en renkli görüntülerini verdiler.

37 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079065799713135