Süper Lig Kapısı Aralandı 0-3

20 Aralık 2010

Boluspor Bank Asya liginin ilk yarısının son karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Kartalspor ile karşılaşıyor.   Bolu'dan yaklaşık 1500 kadar karşılaşmada kırmızı beyazlıları...

Boluspor Bank Asya liginin ilk yarısının son karşılaşmasında İstanbul temsilcisi Kartalspor ile karşılaşıyor.

 

Bolu'dan yaklaşık 1500 kadar karşılaşmada kırmızı beyazlıları desteklemeyen gelen taraftarlarımız yağmur yağmasına rağmen bu kötü hava şartlarında takımını yalnız bırakmadı.

 

Karşılaşmaya Boluspor Atacan, Özgür ,Sefa, Burak, Yaser, Ferhat, Fabiano, Cemil, Ahmet Görkem, Ramazan ve Alp on biri ile karşılaşmaya başladı. 

 

Karşılaşmada ilk dakikalarda Boluspor rakibinin üzerine giderken ilk tehlikeli atağını 6. dakikada orta alanda Burak Akdiş'in kazandığı topu Fabiano ile paslaşması sonrasında kazandı. Fabiano sağ kanattan topa sert vururken top Kartal defansından döndü.

Bu pozisyonun ardından Kartalspor Debola ile pozisyon bulurken Debola'nın sert şutu az farkla kalenin üstünden gitti. Karşılaşmada ilk on dakika ortada geçerken Boluspor kontra atakta Burak ile bir pozisyonu daha değerlendiremedi.  Dakika 14'de Kartalspor Boluspor ceza sahasında karombole bit top kazanırken Debola'nın şutunu kaleci Atacan çıkartı.

Boluspor Kartalspor'un üstüne yüklendiği anda ceza sahasın içersinde Yaser'in vuruşu Kartalspor defansına çarpması sonrası top ağlar ile buluştu. Boluspor bu gol ile 0-1 öne geçti.

Santra sonrası topu kazanan Boluspor'da Yaser kaleci ile karşı karşı kalırken topu ağlara gönderdi . Ancak maçın hakemi ofsayt gerekçesi ile bu pozisyonu gol olarak değerlendirmedi. Düdük sonrası topu vurduğu gerekçesi ile Yaser sarı kart gördü. Dakika 25'de ceza sahasında karambol bir pozisyonda Kartalspor'lu oyuncu yerde kalınca Kartal penaltı kazandı. Topun başına Debola geçerken topu dışarı atarak beraberlik fırsatını kaçırdı. Karşılaşmanın ilk 30 dakikasında daha istekli olan ekip Boluspor olurken karşılaşmaya gelen taraftarlarımız hiç susmadan takımını destek verdi. İlk ayrının son bölümlerinde Kartalspor yüklenirken mutlak bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Boluspor ilk yarının son dakikalarında sağ kanattan atağa kalkerken Kartalspor defansı ceza sahası üzerinde Oliver'i düşürünce karşılaşmanın hakemi serbest vuruş verdi. Kullanmış olduğumuz top çok az farkla kale direğinin üstünden çıktı. İlk yarı Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Boluspor ikinci yarı daha kontrolü bir oyun ortaya koyuyor. İkinci yarının ilk on dakikasında butlak iki gol şansını değerlendiremedi. Yaser girmiş odluğu pozisyonda kendisi kullanmak isteyince topu değerlendiremedi. Arka alanda bekleyen Burak ve Fabiano  bu pozisyonda bize neden atmadın derken Yaser arkadaşlarından özür diledi. Ferhat Kiraz sakatlanırken ikinci yarıda yerine Fatih Gül girdi. Boluspor ikinci yarı kontrollü bir oyun ortaya koyarken sağ kanat'ı iyi değerlendiriyor. Fatih Gül Kartalspor atağını engellemek isterken oyuncu yerde kaldı. Orta hake sarı kart gösterdi. Bolsupor'da dakika 74 'de Yaser çıkarken yerine Caner Ağca girdi.   Boluspor son anlara doğru yüklenirken Kaptan Burak Akdiş takipçiliği sonucu kazandığı topu sağ kanattan taşıdı ve ortaladığı topa Oliver Fabiano mükemmel vurarak Boluspor'un 2. golünü kazandırdı. Son 10 dakikada Boluspor sağ kanattan Karlaspor'a yüklenirken Oliver ile bir gol da kaçırdı. Kaptan Burak'ın yapmış olduğu topa kafa Buran Oliver'in kafa şutu az farkla dışarı çıktı. Maçın son anlarında oyunun kontrolünü tamamen eline Alan Bolsupro'da Kaptan kazandığı topu ceza sahasına kadar taşıdı ve mükemmel bir şut ile topu ağlara gönderdi. 3-0

Karşılaşma bu sonuçla sonuçlandı.

 

 

 

Süper Lig Kapısı Aralandı 0-3
Süper Lig Kapısı Aralandı 0-3
Süper Lig Kapısı Aralandı 0-3

2854 kez okundu.

3 yorum yapılmış
  • metin
    19 Aralık 2010 • 21:01
    lig bitimi boluspor birinci samsun ikinci adana üçünğ
  • serkan
    19 Aralık 2010 • 21:04
    İstanbul'da yaşayan Bolu'lular olarak Yağmurlu havaya rağmen Bolu'dan gelen Yarenlere tşk.ederiz.O sene bu sene.
  • Salim SARPKAYA
    19 Aralık 2010 • 15:48
    Böyle bir sonuç düşünüyordum.Düşndüğüm gibi 0ldu. Tebrikler çocuklar. Sizlere güveniyorum. Siz isterseniz bu iş olur.HEPİNİZE İYİ TATİLLER

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062963008880615