SÜPER LİG VE 1. LİG'İN İSİM SPONSORU TRENDYOL OLDU

13 Temmuz 2023

Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol, Türk futbolu adına tarihi bir iş birliğine imza attı. Türkiye'nin en önemli markalarından Trendyol, 2023-2024...

Türkiye Futbol Federasyonu ile Trendyol, Türk futbolu adına tarihi bir iş birliğine imza attı. Türkiye'nin en önemli markalarından Trendyol, 2023-2024 sezonu Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru oldu.

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza törenine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, Kulüpler Birliği Başkan Vekili Süleyman Hurma ile 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Murat Özkaya katıldı.

TFF 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama, Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, 2. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, İdari İşler ve 1. Lig'den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Orhan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Sponsorluklar ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Alkın Kalkavan, Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, FIFA, UEFA İlişkileri ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eröğüt,  Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Akademi ve Altyapı Projelerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Agah Ruşen Çetin ve TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Cengiz Erdem de törende hazır bulundu.

Büyükekşi: "Süper Lig ve 1. Lig tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz"

Mehmet Büyükekşi imza töreninde yaptığı konuşmada,  tarihi bir iş birliğini duyurmaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını belirterek, "Ülkemizin en güçlü ve hızlı büyüyen markalarından biri olan Trendyol, hem Süper Ligimizin hem de 1. Ligimizin isim sponsoru oluyor. Bugün sizlerin huzurunda, Süper Lig ve 1. Lig tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atmış olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Süper Ligimiz 11 Ağustos'ta 66. sezonuna merhaba diyecek. Ve 2023-2024 sezonunda "Trendyol Süper Lig" adıyla oynanacak. Yine aynı şekilde 1. Ligimiz de "Trendyol 1. Lig" adıyla oynanacak. Ve liglerimize değer katacak." dedi.

"Trendyol bu anlaşmayla Türk futboluna ve Türk futbol ailesine güç vermeye devam ediyor"

Trendyol'un büyük futbol ailesinin büyük bir destekçisi olduğunu kaydeden Büyükekşi, "Trendyol, Kadın ve Erkek A Milli Takımlarımız ile eMilli Takımımızın da resmi sponsoru. Ayrıca, 6 Şubat'ta yaşadığımız deprem felaketinin ardından başlattığımız Omuz Omuza kampanyamızın da en büyük destekçilerinden biri oldu. Sadece bununla kalmadı. Deprem felaketi nedeniyle ligden çekilmek zorunda kalan Atakaş Hatayspor'a ve Gaziantep Futbol Kulübüne, yani 2 büyük gastronomi şehirlerimizin takımlarına Trendyol yemek olarak sponsor oldular. Ve büyük bir destek verdiler. Bugün bu anlaşmayla da Türk futboluna ve bu güzel aileye güç vermeye devam ediyor." ifadelerini kullandı.

"Trendyol'un vereceği destekle birlikte; Süper Lig'de rekabet, heyecan ve kalitenin daha da artacağına ve dünya futbolundaki konumunun da yükseleceğine inanıyorum"

Federasyon olarak göreve geldikleri ilk günden bu yana Türk futbolunun marka değerini yükseltmek, ekonomik sıkıntılar içerisindeki kulüplere yeni gelir kaynakları yaratmak için çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen TFF Başkanı Büyükekşi sözlerini şöyle sürdürdü:

"Futbol tüm dünyada büyük bir endüstri haline gelmiş durumda… Trendyol ile yaptığımız bu anlaşmanın Türkiye'de futbol ekonomisinin daha da büyümesine yapacağı etkinin yanı sıra futbolumuzun marka değerine de büyük katkı sağlayacağına eminim. Süper Ligimiz şu an Dünya'nın en değerli 10 ligi arasında yer alıyor. Ancak biz bunu yeterli bulmuyoruz. Trendyol'un vereceği destekle birlikte; futbolumuzun göz bebeği Süper Lig'de rekabet, heyecan ve kalitenin daha da artacağına ve dünya futbolundaki konumunun da yükseleceğine inanıyorum. İnşallah bu sayede, Avrupa kupalarında mücadele eden kulüplerimiz daha büyük başarılara imza atacak ve bizlere büyük sevinçler yaşatacaklar. Ayrıca Trendyol'un 1. Lig'e de isim sponsoru olması bu ligde mücadele eden Anadolu takımlarımızın daha güçlü hale gelmesini sağlayacak. 1. Lig'in hem futbol, hem mücadele anlamında daha çekişmeli hale gelmesi Süper Lig'in kalitesine de pozitif olarak katkı yapacak. Bu iş birliğimiz Süper Lig ve 1. Lig'deki 39 kulübümüzün yeni yetenekleri Türk futboluna kazandırmasına, uluslararası Türk yıldızların yetişmesine de fayda sağlayacak. Böylece Milli Takımlarımız geniş ve kaliteli bir oyuncu havuzuna sahip olacak."

"Bu iş birliğimizin Türk futbolu ve liglerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum"

Trendyol ile iş birliklerinin farklı alanlarda da devam edeceğini kaydeden Mehmet Büyükekşi, "Bu sene faaliyete geçireceğimiz web3 tabanlı spor portalımız süperlig.com içerisinde de satış ve yeni nesil dijital oyunlaştırmalar ile iş birliğimizi derinleştirecek. Bu sayede futbolu çok daha geniş kitlelere taşıyacağız. Sözlerime burada son verirken, Trendyol Grubu ile iş birliğimizin Türk futbolu ve liglerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. TFF, tüm Süper Lig ve 1. Lig kulüplerimiz adına Trendyol Grubu Başkanı Sayın Çağlayan Çetin ve tüm ekibine teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından tarihi anlaşmanın imzaları atıldı.

Konuşmaların ardından TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin sponsorluk anlaşmasına dair imzaları attı. Daha sonra toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

302 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.084878921508789