Süper ligi değil Boluspor'u tercih etti

14 Haziran 2012

İç transfer görüşmelerinde kamu oyu tarafından en çok merak edilen imza mutlu sonla bitti. Geçen sezon göstermiş olduğu performansla yıldızlaşan...

İç transfer görüşmelerinde kamu oyu tarafından en çok merak edilen imza mutlu sonla bitti. Geçen sezon göstermiş olduğu performansla yıldızlaşan Hakan Arslan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzattı. Genç oyuncu ile 1.5 saat görüşen komite karşılıklı anlaşarak Hakan Arslan'ı almak isteyen Süper lig takımlarının hayallerini de bitirmiş oldu.  

Transfer sezonun başlaması ile Boluspor da tekliflerin çoğunu alan Hakan Arslan gidecek mi kalacak mı diye merak edilirken genç oyuncu Boluspor'u tercih etti.

Bir çok süper lig takımının listesinde olan Hakan Arslan Sivasspor ve Gençlerbirliğini tekliflerini elinin tersi ile itti. Öğleden sonra Babası ve menajeri ile görüşmeye gelen Hakan Arslan Başkan Vekili Osman Gürsoy ikinci başkanlardan Metin Kumaş, Genel Kaptan Sefa Meral ve menajer Kazım Kırcı görüşmeye girdiler.

Hakan Arslan ile yapılan görüşme 1.5 saat sürdü.Kendisine gelen teklifleri transfer komitesine ileten genç oyuncu "ilk önce sizin kaarınız önemli benim Boluspor ile 2014 yılına kadar sözleşmem devam ediyor onun için benim ne diyeceğim önemli değil, önemli olan sizin kararınız ben sizin futbolcunuzum"  diyerek sözü Boluspor transfer komitesine verdi.

Transfer komitesi genç oyuncunun 2014  yılına kadar olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatmak istedi. Bu teklif karşısında genç oyuncu komiteye bir rakam sunarken transfer komitesi de Hakan Arslan'a bir rakam sundu karşılıklı konuşmaların ardından her iki tarafta ortak noktayı bularak anlaşma sağladılar.

İmzaların atılmasının ardından sitemize'e açıklamalarda bulunan Hakan Arslan "Ben burada mutluyum. Boluspor ile sözleşmem vardı nezaket olarak herkes gibi bir görüşme yapmamız lazımdı. Onun içinde ben gelen tekliflerden önce yönetim kurulumuzla görüşmek istedim ne kadar ben gitmek istesem de Boluspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. Onun için gitmeme yönetim karar verecekti onlarda benimle 2015 yılına kadar çalışmak istediler. Bende Süper ligi değil Boluspor tercih ettim" dedi.    

 

Haber : Fahri Gündüz


2457 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.43187212944031