Süral'ın inancı tam

16 Aralık 2011

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, takımın kaliteli ve üst düzey yetenekte olduğunu, rekabetin artması halinde gerçek güçlerine ulaşacaklarını söyledi. Süral, yaptığı...

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, takımın kaliteli ve üst düzey yetenekte olduğunu, rekabetin artması halinde gerçek güçlerine ulaşacaklarını söyledi.

Süral, yaptığı açıklamada, bu hafta karşılaşacakları Denizlispor'un çok güçlü bir takım olduğunu, ancak Denizlispor deplasmanına puan almak için gideceklerini belirtti.

Rakiplerinin ligde oynadıkları son 4 maçı kazandığını anımsatan Süral, ''Denizlispor, elde ettiği galibiyetlerle çok iyi bir takım olduğunu kanıtladı. Başlarındaki Osman Özköylü, iyi bir teknik direktör ve elde ettiği başarılar ortada. Denizlispor'un futbolcularının da ne kadar kaliteli olduklarını biliyoruz. Denizli'ye puan ya da puanlar almak için gideceğiz'' diye konuştu.

Süral, Göztepe ile yapacakları Türkiye Kupası maçının ardından da ikinci sezon için kampa gireceklerini ifade etti.

Mavi-beyazlı takımın teknik direktörlüğüne gelişinin 3. haftasında olduğunu hatırlatan Süral, ''Takımda fiziksel ve psikolojik olarak eksiklikler vardı, bunların telafisi içerindeyiz. Eskinin geride kaldığını, unutulması gerektiğini ve yeni bir sayfa açtığımızı anlatmaya çalışıyoruz'' dedi.

Denizlispor maçının ardından futbolculara izin verilmeyeceğini vurgulayan Süral, 21-22 Aralık 2011 arasında Türkiye Kupası maçları oynanacağını, bu nedenle kupa maçına kadar futbolculara izin verilmeyeceğini kaydetti. Türkiye Kupası'nda Göztepe ile karşılaşacaklarını belirten Süral, bu maçın ardından futbolculara 4 gün izin vereceklerini dile getirdi.

Kupada bu sezon hedef koymadıklarının altını çizen Süral, ''Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Türkiye gündeminde ne kadar tutunabilirsek bizim için o kadar önemli. Türkiye Kupası'nda ilk rakibimiz Göztepe, bu maçı da kazanmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ligin zirvesinde yer alan takımlara karşı puan farklarını kapatacaklarını kaydeden Süral, şöyle konuştu: ''Biz yeter ki iyi olalım, takım ruhunu yakalayalım, bir bütün olalım. Büyükşehir Belediyesporlu futbolcuların kalitesinin ne kadar iyi olduğu ortada, biz iyi olduktan sonra onların 9'10 puan önde olmaları önemli değil. İnşallah başarıyı yakalayacağız.''

Süral, ikinci yarı hazırlıkları için 26 Aralık'tan itibaren Antalya'da kamp çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

2783 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079192876815796