Taban Birliklerinden İmparator'a Ziyaret

19 Aralık 2012

Teknik Direktörlük görevine getirilmesinin ardından Bolu da bulunan taban birlikleri  ASKF Genel Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi, Cemalettin Metin, Bolu TÜFAD Başkanı...

Teknik Direktörlük görevine getirilmesinin ardından Bolu da bulunan taban birlikleri  ASKF Genel Başkanı Zekeriya Gökmen, Futbol İl Temsilcisi, Cemalettin Metin, Bolu TÜFAD Başkanı İrfan Ulusan , İl Hakem Kurulu Başkanı Ayhan Şentürk, Oğuz Çetin'e ve Boluspor yönetimine bir ziyaret gerçekleştirdi. Teknik direktör Oğuz Çetin'e görevinde başarılar dileyen taban birlikleri başkan ve yöneticiler ile de futbol üzerine sohbet ettiler.

Oğuz Çetin' yapılan ziyarette İlk olarak Boluspor başkanı Abdullah Abat bir konuşma yaptı. Ziyaretlerinden dolayı taban birliklerine teşekkür eden Abat konuşmasında söyle dedi.

'Bu akşamki ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Sizleri yanımızda görmek bizleri sevindiriyor. Çok zor bir görev yapıyoruz manevi destekler bizleri daha güçlendiriyor. Bolu da yıllarca beklenen bir istek var. Şampiyonluk camiada  tamamen taraftarın beklentisini her sene artırdı. Bunun içinde sabır çok fazla yok bir an önce herkes süper lige çıkmak istiyor ama çıkarsak da nasıl olur onu da görmek lazım bunu da camia olarak hep beraber yapmamız lazım. Sizlerde bunun bir parçası oluyorsunuz. Şuanda Oğuz hocamızın gelmesi farklı bir görüntü yarattı. Boluspor her zaman bir markadır. Oğuz hocamızın da Boluspor da olması onun içinde bizim içinde iyi bir şans' diyen Abat 'Hep birlik de başarılı olmak için büyük bir uğraş veriyoruz' dedi.

 Görkmen ' Yeni Jenerasyon şampiyonluğu görmeli'

ASKF  Başkanı Zekeriya Gökmen ise ziyaret sırasında şunları söyledi 'Bugün hem yönetim kurulumuza hem de yeni hocamıza hoş geldin ziyareti gerçekleştirdik. Boluspor geçmişte çok başarısını gördük ve şimdide başarılı olmasını istiyoruz. Hocamız yeni bir hava getirdi. Bizde sizlerin yanında sonuna kadar olacağız.  Bizim jenerasyonlarımız geçmişte Boluspor'un  başarılarını  yaşadı. Şimdi ise yeni jenerasyona camia olarak yaşatmamız lazım. Bunlarda inşallah sizinle birlikte olacaktır. Bizlerde yıllardan beri amatörler olarak Boluspor kulübüne  biraz mesafeli olduk. Bunlar ister istemez oldu ama Boluspor bizim milli takımımız, onun için tüm hocalarımız yöneticilerimiz alt yapılarda yaptıkları hizmetle Boluspor'a katkı yapmak istiyoruz' diye konuştu. 

Metin ' Farklı bir vizyon yarattı'

Futbol İl Temsilcisi Cemalettin Metin ise 'Bizim görevimiz amatörlere ve Boluspor'a hizmet etmek. Şuanda hem Boluspor akademi liglerinde hem de bizim alt liglerimizde bir çok maç oynanıyor. Buralardan gelecekte iyi oyuncular çıkacağına inanıyoruz. Oğuz Çetin hocamızın gelmesi de şehirde farklı bir vizyon yarattı bu heyecanla hocamızla mutlu sona ulaşacağımızdan eminiz' dedi.

Ulusan 'Sezon sonunda daha güzelini yaşarız'

Tüfad Başkanı İrfan Ulusan ise Antrenörler derneği olarak sizlere genel başkanımızın selamını getirdik. Yeni görevinizde meslektaşımız olarak başarılar diliyoruz. Sizinle inşallah bugünlerde yaşadığımız mutlulukları sezon sonunda daha güzelini yaşar süper lige çıkarız' dedi.

Oğuz Çetin ' Taban birliklerinin desteği güven veriyor'

Taban birliklerinin kendisine hayırlı olsun ziyaretinden dolayı çok memnun olduğunu ifade eden teknik direktör Oğuz Çetin 'Bir göreve talip olduk. Bu görevde sadece bizim başarıyı istememizin yanında tüm kesimler gibi taban birliklerinin bize vereceği destek güven yolumuza daha emin adımlarla gitmemizi sağlayacaktır. Şuanda bizler yukarıları düşündüğümüz için hedefli insanlarız. Bir çok zamanımız takım için harcıyoruz , onun için sizlerin yanında olmak isteriz ama yapılacak programalar da bizlere haber verirseniz gelir izler bir değerlendirme yaparız. Zamanımız kısıtlı olduğundan taban birliklerinin her zaman yakından takip edemeyiz. Vakit buldukça bir araya geliriz' diye konuştu.


1541 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.081731081008911