Tabanlı birliklerinde seçim heyecanı başlıyor

28 Mayıs 2012

Son günlerde çok konuşulan Boluspor kongresinin hemen ardından yapılacak olacak olan taban birliklerinin iki genel kurulu da konuşulmaya başlandı. Bolu ASKF ve...

Son günlerde çok konuşulan Boluspor kongresinin hemen ardından yapılacak olacak olan taban birliklerinin iki genel kurulu da konuşulmaya başlandı.

Bolu ASKF ve Bolu TÜFAD seçime hazırlanıyor.

İki taban birliğine şimdiden aday olmayı düşünen iki emektar çalışmalarına hız verdi. Akşamları oynanan Vetaranlar turnuvasında bir araya gelen Ahmet Bilgi ile İrfan Ulusan durum değerlendirmeleri yaparken her ikisini de başkan adayı olup olmayacağı da gündemi meşgul etmeye başladı. 

İrfan Ulusan TÜFAD'a Aday

Temmuz ayından yapılacak TÜFAD kongresi şimdiden ses getirmeye başladı. Mevcut başkan Çetiner Erdoğan'ın yönetiminde bulunan İrfan Ulusan kendisini FÜFAD başkanlığına hazırlıyor.

Kurulduğu günden beri Bolu TüÜFAD yönetiminde çeşitli görevlerde bulunan İrfan Ulusan Temmuz ayında yapılacak olağan kongre de başkan adayı olup antrenör arkadaşlarından oy  istemeye hazırlanıyor. Bolu TÜFAD'da 107 antrenör seçimde oy kullanmaya hazırlanırken şimdiden de heyecanı yaşanmaya başlandı. Mevcut Başkan Çetiner Erdoğan başkanlık için devam edip etmeyeceği ve Temmuz ayında yapılacak kongreye tekrar aday olup olmayacağı da şimdiden merak edilmeye başlandı.

Bolu TÜFAD'da şuan halen genel sekreterlik görevini sürdüren Ulusan adaylığını onaylarken genç ve dinamik bir yönetimle aday olduğunu deklare etti.

 

ASKF'de Ahmet Bilgi Sesleri

Antrenörler derneğinin ardından Bolu ASKF konfederasyonu da Eylül ayında bir kongre yapacak .

Şuan görevde bulunan Naci Parlak kesin olmakla üzere yönetim kurulu arkadaşlarından biri çıkarsa görevi bırakmaya hazırlanırken kamu oyunda da Ahmet Bilgi'nin aday olacağı söyleniyor. ASKF başkanlığı için Naci Parlak bırakırsa içimizden biri çıkar diyen Ahmet Bilgi "Ben olurum , Zeki Başkan olur onu bilemiyorum ama şuan mevcut bir başkanımız var onun için Neci Parlak başkanın kararı önemli. Onun için başkan adayı çıkarmamız o kadar zor değil. Başkanımız aday değilse bize de görev düşüyorsa en iyi olanı düşünürüz onun için Zeki Gökmen arkadaşımız ve benim isimlerim geçiyor. Bunu ilerleyen günler belirler" diyerek sözlerini tamlarken başkanlık içinde acık kapı bıraktı.  

 


1863 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086938142776489