Takıma Tam Destek

20 Aralık 2011

Rizespor ile zorlu karşılaşma oynayan Boluspor bu zorlu 90 dakikada yalnız değildi.   Bank Asya birinci ligde bu sezon deplasmanlarda...

Rizespor ile zorlu karşılaşma oynayan Boluspor bu zorlu 90 dakikada yalnız değildi.

 

Bank Asya birinci ligde bu sezon deplasmanlarda fazla yöneticilerin  gelmemesi dikkatlerden kaçmazken Boluspor yönetim kurulu üyelerinden Erdal Gören,Adan Pulatlı,Seçkin Kavarna, Nadi Okur,Hüseyin Kayalıoğlu, İngiltere den Bolu'lu iş adamı Yavuz Karataş,Olacak Emlak'tan Ekrem Olaçakoğlu, eski yöneticilerimizden  Recep Aydoğanlı,Osman Kayışoğlu iş adamı Bayram Saklı, İsmail Kavarna ,Ümit Demirtaş  bu maça ilgi gösteriler.

 

Kırmızı beyazlı ekibimizin şampiyonluk yolunda çok önem verdiği Rizespor karşılaşmasına Başkan Necip Çarıkçı Rize deplasmanında Boluspor'u bir dakika bile yalnız bırakmazken kafile başkanı Erdal Gören ise sık sık kırmızı beyazlı oyuncularla yakından ilgilendi. Boluspor ile birlik de maça giden yöneticilerimiz Adan Pulatlı, Seçkin Kavarna, Nadi Okur,Hüseyin Kayalıoğlu, İngiltere den Bolu'lu iş adamı Yavuz Karataş,Olacak Emlak dan Ekrem Olaçakoğlu, eski yöneticilerimizden  Recep Aydoğanlı,Osman Kayışoğlu iş adamı Bayram Saklı,İsmail Kavarna kırmızı beyazlı ekibimizin golleri sonrasında adeta Bolu Atatürk stadyumunda maç izlermiş gibi gollerin keyfini çıkarırlarken 90 dakika sonunda bir puana bile morallerini bozmayıp ikinci yarı için umutlu olduklarını gösterdiler.

 

Karşılaşma için İngiltere'den maça gelen Bolu'lu iş adamı Yavuz Karataş "Maç için çok heyecanlandım. Duygulu anlar yaşadım. Boluspor bizim yaşamdaki bir parçamız onun içinde Türkiye de olduğum için dostlarımla buraya geldim. İyi bir maç oldu yenebilirdik de yinede bir puan bizim için iyi diyerek" başarı diledi.

 

Tunç Kayacı Bank Asya 1. Lig Sohbeti

 

Boluspor'lu yöneticiler Bolu dönüş yolunda Trabzon'da uçaklarının kalkış saatini beklerken spor adamı Tunç kayacı ile sohbet ettiler. Tunç Kayacı sohbetinde Bank Asya 1. ligin ilk yarısını değerlendirirken aynı zamanda Rizespor deplasmanında Bolusapor'un iyi bir oyun sergilediğini belirti.

2633 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.067123174667358