“TAKIMDAN AYRILMA GİBİ BİR DURUM OLMADI”

26 Aralık 2018

Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu. Takımdan ayrılık iddialarına cevap veren ve kupada oynanacak Galatasaray maçını değerlendiren Karafırtınalar'ın...

Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Takımdan ayrılık iddialarına cevap veren ve kupada oynanacak Galatasaray maçını değerlendiren Karafırtınalar'ın açıklamaları şu şekilde:

“Her deplasmanımız 6 saat”

“Son dönemde sakat ve cezalı oyuncularımız vardı. İshak ve Yusuf’un cezalı duruma düşmesi sonucu bölgelerinde oynatacağımız oyuncuların sıkıntısını yaşadık. Her deplasmanımız 6 saat. Çarşamba-Pazar maçlar oynadık. Üst üste geldi. Altınordu, Van ve Eskişehir deplasmanlarına gittik. Bunlar bahane değil ama tabii ki bizi etkiledi.”

“Forvet için bir oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık”

 “Sağ bek ve sol bek bölgelerimiz sıkıntılı. Ayrılan oyuncularımız oldu. Devre arası transfer döneminde iki bek oyuncusu alacağız. 4. haftada Umut ayrıldı. Son iki haftaya girerken Uğur ayrıldı. Forvet için bir oyuncu ile büyük ölçüde anlaştık. Yabancı bir oyuncu, 1. ligde forma giyiyor.”

“'Kupa bizim hedefimiz değil hayalimiz”

“Kupa bizim hedefimiz değil hayalimiz. Gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Galatasaray’ı geçersek kupayı alma şansımız bile olabilir. Bugüne kadar kupada pek çok sürpriz yaşandı. O maça çıkıyorsanız şansınız vardır. İlk maçı bizim lehimize olan bir sahada, karlı bir havada oynayağız. Bunu avantaja çevirebiliriz. Galatasaray’ı geçmek için her şeyi yapacağız. Boluspor tam kadro olacak sahada olacak.”

Ayrılık iddiaları...

“Takımdan ayrılma gibi bir durum olmadı. Yönetimle de böyle bir şey konuşmadık. Buraya geleli 1.5 seneye yakın oldu, iyi bir puan ortalaması tutturduk. Bu ligin değil, tüm liglerin en başarılı teknik ekibiyiz. Sadece 4 maç ile iyi veya kötü mü olacağız? Yönetim bize güvenmeseydi zaten yollar ayrılırdı.”

2318 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.048285007476807