“TAKIMIN GALİBİYETLERİNDE PAY SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM”

3 Ekim 2018

Spor Toto 1’nci ligin 8’nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların sezon başında Çaykur Rizespor’dan transfer...

Spor Toto 1’nci ligin 8’nci haftasında kendi sahasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların sezon başında Çaykur Rizespor’dan transfer ettiği Ümit Kurt, yapılan antrenman öncesine açıklamalarda bulundu. 

Defansın ortasında oynamasına rağmen oynadığı maçlarda 3 gol atıp skora katkı yapan Ümit Kurt, rakip kalecilerin korkulu rüyası. Bu sezon Boluspor formasıyla altın sezonunu yaşayan 27 yaşındaki oyuncu, teknik direktör Sait Karafırtınalar’ın en güvendiği oyuncular arasında yer alıyor.

Ligin sonunda ilk sıradan olmasa bile 2’nci sırada yer alıp şampiyon olmak istediklerini ifade eden Ümit Kurt; “Önemli olan nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğindir. Bu her zaman için geçerlidir. O yüzden sezon sonunda önemli olan 1’nci olmak istiyoruz, diğer tercihimizde 2’nci olarak süper lige çıkmak” dedi.

“İLK 7 HAFTA BİZİM İÇİN İYİ GEÇTİ”

Kurt sözlerine şöyle devam etti: “Öncelikle gollerimden ziyade takımın galip gelmesi önemli. 7’de 6 gibi bir başarıya imza attık. 7’de 7 yapabilirdik aslında Altay maçı bizim için biraz kısır geçti. Pozisyonları da bulduk ama değerlendiremedik. Neticede şuan 2’nci durumdayız. Lig uzun bir maraton. İlk 7 hafta bizim için iyi geçti. Önemli olan nasıl başladığın değil, nasıl bitirdiğindir. Bu her zaman için geçerlidir. O yüzden sezon sonunda önemli olan 1’nci olmak istiyoruz, diğer tercihimizde 2’nci olarak süper lige çıkmak.”

“ATTIĞIMDAN FAZLASINI DA KAÇIRDIM”

Defans oyuncusu olmasına rağmen ilk 7 haftada 3 gol atıldığının hatırlatılması üzerine Ümit Kurt şunları dile getirdi; “Benim kendi düşüncem bu sezidir. Futbolcunun içindeki bir sezidir. Allah vergisidir. Bana da bu sezon 3 tane gol atmak nasip oldu. İnşallah daha fazlasını atarım. Tabi kaçırdığım pozisyonlarda oluyor. Attığımdan fazlasını da kaçırdım. O yüzden en kısa sürede takıma katkı sağlayarak hem defansif hemde ofansif anlamda takımın galibiyetlerinde pay sahibi olmak istiyorum” şeklinde konuştu.

2029 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.062330961227417