Tam Kadro Geliyorlar

24 Şubat 2012

Sarı-kırmızılılar, zorlu Bolu deplasmanı öncesi bu sezon ilk kez tam kadro halinde çalışma fırsatı buldu. Son çalışmasını Cuma sabahı yapan İzmir temsilcisi...

Sarı-kırmızılılar, zorlu Bolu deplasmanı öncesi bu sezon ilk kez tam kadro halinde çalışma fırsatı buldu. Son çalışmasını Cuma sabahı yapan İzmir temsilcisi Cumartesi günü Sabah 8:00  de uçakla İstanbul'a gelip daha sonra karayolu ile Bolu ya gelecek.

Bank Asya 1. Lig'de alt sıralardan kurtulmak isteyen Göztepe'de teknik heyetin yüzü tam kadro olmaları sebebi ile güldü. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Cihat Arslan göreve geldiğinden beri ilk kez tam kadro halinde çalışma fırsatı buldu. Zorlu Boluspor maçı öncesi sakatlıkları geçen kaptan İlhan Şahin ve İbrahim Şahin takıma katıldı. Göztepe'de cezalı oyuncu da bulunmuyor. Sezon başında sakatlanan ve şimdi takımdan ayrı çalışan Yasin Avcı ile Ganalı Bismark Idan dışında takım aylar sonra ilk kez tam kadro antrenman yapabildi.
Göztepe Teknik Direktörü Cihat Arslan, "Göreve geldiğimiz günden itibaren ilk kez bir maça tam kadro halinde hazırlanıyoruz. Her maç öncesi sakat ve cezalı oyuncularımızın çokluğundan dolayı alternatifi az alan bir kadro ile maçlara çıktık. Takım içindeki rekabet üst düzeyde. Boluspor önünde galibiyet hasretine son vereceğiz" dedi. Öte yandan Göztepe'nin devre arasında altyapısından A Takıma kattığı Halil Akbunar kısa sürede Bank Asya 1. Lig'de ortaya koyduğu performans ile Milli Takım'ın yolunu tuttu. Genç oyuncu Mart ayı başında İrlanda ile İstanbul'da oynanacak U-19 Milli Takım özel maç kadrosuna çağırıldı. Genç oyuncu, "Göztepe formasının giydikten sonra Milli Takım'a da çağırılmak beni çok mutlu etti. Eskisinden daha çok çalışıp hem kulübüm de hem de Milli Takım'da kalıcı olmak istiyorum" dedi.


Taraftar Bolu'ya akacak

Bank Asya 1. Lig'de son iki maçını aldığı ceza nedeni ile kadın ve çocuklarla oynayan Göztepe, taraftarı ile Bolu'da özlem giderecek. Sarı-kırmızılı taraftarların şimdiden 5 otobüsü doldurduğu öğrenildi. Çok sayıda Göztepe taraftarı da özel araçlarıyla Bolu'ya giderek takımlarına destek verecek. Sarı-kırmızılı ekibe destek vermek için Konya, İstanbul, Ankara ve Antalya'dan da çok sayıda taraftar gelecek. Bolu Atatürk Stadı'nın kapasitesi gereği Göztepeli 450 taraftar stada alınacak
.

Bolusporluyuz.com   GÖRKEM TÜRKYILMAZ/ İZMİR

2610 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075886011123657