TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA

21 Temmuz 2017

Liglerin başlamasına kısa bir süre kala Boluspor hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Kırmızı beyazlıların akşam yaptığı antrenmanın ardından Yarenler taraftar gurubu ve Cadde 14 taraftar gurubu Karaçayır’a çıkarma yaptı.

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girme planları yapan Boluspor’a taraftar desteği. Yaklaşık 250 kişilik grup, Boluspor’un antrenmanını takip etti. Antrenmanın ardından sahaya inen kırmızı beyazlı taraftarlar yeni sezon öncesi teknik heyet ve oyunculara başarı dileğinde bulundu.

“BÜTÜN TAKIM ARKADAŞLARIM ADINA BEN SÖZ VERİYORUM”

Ziyarette ilk konuşmayı Boluspor’un tecrübeli oyuncusu Özgür İleri yaptı. İleri, taraftarlara bu sezon başarılı yıl geçireceklerinin sözünü vererek; “iyi günde, kötü günde her zaman arkamızda durdunuz. Bunu ligin sonuna kadar bütün maçlarda gördük. Bu sene hedefimiz geçen senekinden daha büyük. Bunun için bütün takım arkadaşlarım adına ben söz veriyorum. Böyle büyük hedefler olduğu için size de büyük görevler düşüyor. Sizde iyi günde, kötü günde bizim yanımızda olun. Bende takım arkadaşlarım ve kendim adına da söz veriyorum. Her zaman en iyisini yapmaya çalışacağız. Geldiğiniz için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

“SONUNA KADAR SAVAŞACAĞINIZDAN DA HİÇ ŞÜPHEMİZ”

Özgür İleri’nin ardından söz alan Yarenler Gurubu tribün liderlerinden Ahmet Kırcalı ise, “ Geçen seneden yarım kalan işi tamamlamak ve size olan desteğimizi göstermek için geldik. Birliğimizi, beraberliğimizi bütünleştirmek için geldik. Geçen sene sonuç ne olursa olsun, yanınızda durduk. Bu sene de öyle olacak. Her zaman yanınızdayız. Skorlar gelip geçici. Önemli olan sahaya o hırsı yansıtmak. Önemli olan formanın hakkını vermek, terinin son damlasına kadar savaşmak. Bunu geçen sene gördük sizde. Gördüğümüz içinde kaybedilen maçlarda olsa sonuna kadar hep yanınızda olduk. Bu böyle olmaya devam edecek. Biz size inanıyoruz, güveniyoruz. Sonuna kadar savaşacağınızdan da hiç şüphemiz yok. İnşallah yarım kalan işi bu sene tamamlayacağız. Fuat hocamız, teknik heyetimiz sizler hepinizin yanındayız sonuna kadar destekliyoruz. Biliyoruz ki, Başkanımız, yönetim kurulumuz da sizlerin yanında. Geçen seneki birlik ve beraberliği daha yukarıya taşıyarak inşallah sezonu mutlu bir şekilde bitireceğiz. Hayırlı uğur olsun yeni sezon” dedi.

“KALBİNİZLE OYNAYIN, FORMANIN HAKKINI VERİN”

Yarenler Gurubu tribün liderlerinden Yasin Yurdakul ise, “Öncelikle yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz diyorum. Takımımıza, Bolumuza hoş geldiniz. Geçen seneden yarım kalan bir iş var. İnşallah bu işi bu sezon tamamlayacağız. Sonuna kadar arkanızdayız. Maç dışında bile olsa yanınızdayız. Kazasız, belasız bir sezon olsun. Sizden tek isteğimiz bu mücadeleyi sahada gösterin. Kalbinizle oynayın, formanın hakkını verin. Hocamızın arkasındayız. Sizin yanınızdayız. Her zaman olduğu gibi. İnşallah bu sene hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

“HEDEFE GİTMEK VEYA AMACA ULAŞMAK SADECE SÖZLE OLMUYOR”

Son olarak söz alan Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa ise, “Burada önemli olan sezon başında, geçen sezon nasıl bitirdiysek öyle başlamak. Tribündeki sayı, destek. Eğer bunu ilk karşılaşmada yansıtabilirsek, tribünleri o şekilde doldurabilirsek bu hem sizi hem de bizi sahadaki olan oyuncularımızı bir şekilde motive edecek. İç sahada oynadığımız havayı hissettirdiğimiz zaman rakibe bu işler daha kolay olacak. Hedefe gitmek veya amaca ulaşmak sadece sözle olmuyor. Bunu gerçekleştirmek içinde camia olaraktan, teknik ekip olaraktan, yönetim olaraktan, futbolcu olaraktan birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. geçen sene ilk adımı attık, bu sene de ikinci adımı atıp hep birlikte güzel bir sezon geçiririz. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

 

TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA
TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA
TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA
TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA
TARAFTARLARDAN BOLUSPOR’A ÇIKARMA

2149 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • utku erdoğan
    21 Temmuz 2017 • 15:21
    200 liraya kombine yaparsanız yine boş tribünlere oynarsınız. Maraton kombine 100liradan fazla olmamalı

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.51248383522034