Taraftarlardan Sert Uyarı

21 Haziran 2015

Boluspor taraftarlar uzun bir zaman sonra ilk kez sessizliğini bozdu ve Boluspor yönetimine 50. Yılda "saygılarımızla" adında yayınladıkları ağır bir yazı ile gönderme yaptı. Bolusporluluk terbiyesi ile bugüne kadar sustuklarını belirten Boluspor taraftarları “Bugüne kadar sergilediğimiz tutum ve davranışlarımız hiç kimsede 'biz istediğimizi yaparız, hesap soran da yok' düşüncesi uyandırmasın” dedi.

Yapılan açıklama şu şekilde..

Her sene büyük umutlarla sezona başlayan camiamız alınan sportif sonuçlardan sonra hüsrana uğramaktadır. Şampiyonluk umutları ile başlayan yolumuz önce ilk altı  sonra küme düşmeme hedefine dönmektedir. Aynı filmi izlemekten sıkıldık. Ne sportif başarı, ne ekonomik rahatlık, ne de tesisleşme var. İyi giden alt yapı takımlarımızı bile çekemeyen, başarısına engel olmaya çalışanların varlığını duyuyoruz. Bugüne kadar görev alan yönetimlere sonsuz destek verdik, milyon dolarları alan futbolculara sebat ettik. Aldığımız Bolusporluluk terbiyesi ile bugüne kadar sergilediğimiz tutum ve davranışlarımız hiç kimsede 'biz istediğimizi yaparız, hesap soran da yok' düşüncesi uyandırmasın.

Herkesin bir sabrı var! Boluspor'un menfaatleri için bu saatten sonra herkes üzerine düşeni yapsın. Yapamayan da bayrağı devretsin. Açık ve net; simsar menejerleri, ruhsuz futbolcuları, iş bilmez yöneticileri kulüpte görmek istemiyoruz. Futbolcuya milyonlar, menejerlere binler verenler alt yapı takımlarını görmüyorlar mı?

Halı sahada bile soyunma odasına giremeyecek futbolcu ve teknik heyeti Boluspor çatısı altına sokacak herkesin karşısındayız. Sezonun 2. haftasında alınacak 3. sınıf teknik heyet, futbolcu rezaletini izlemektense, A takımın senelerdir yakalayamadığı sportif başarıyı kazanan alt yapımızdaki pırıl pırıl genç kardeşlerimizi sahada görmek isteriz. Ne zaman teknik heyet, kadro, transfer belli olacak? Yine sezon başladıktan sonra elde kalanlarla 50. yılımızda küme düşmemeye mi oynayacağız?

Bu kulübü zarara uğratmayacaklar yönetecek, bu formayı hak edenler giyecek ve bizler Boluspor taraftarları olarak özlediğimiz Boluspor'u görene kadar mücadelemize,  demokratik tepkimize devam edeceğiz.

Yüzümüze gülüp, kuyumuzu kazmaya çalışanlara, sırtlarını sıvazladıkları şahsiyetler ile Boluspor taraftarını aynı cümlede dahi kullanmamalarını tavsiye ederiz.

KRAVATLILAR, ŞORTLULAR GİDER ! ATKILILAR KALIR.

Bolulu Yarenler , 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği , Cadde 14 , Boluspor Taraftarlar Derneği

Kaynak: Cadde14.org

3207 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Aydın Özel
    22 Haziran 2015 • 03:25
    agzınıza yuregınıze saglık buyuk boluspor taraftarları.super olmus cuk dıye oturmus tabırı caızse.bu takım bırının elınde patlar dıyen sayın savas abakın bence derhal baskanlıgı bırakması lazım.boyle bır acıklama yapan adamdan baskan olmaz kımse kusura bakmasın.yapamıyorsan bayragı devretceksın o halde.ayrıca futbolla alakam yoktu boluspora baskan olunca futbolla alakam oldu dıyen baskandanda baskan olmaz.bence bu takımı necıp carıkcı yada daha yenı yuzler a

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.074064970016479