Taraftarlarla Buluşma

14 Ekim 2010

1965 Boluspor taraftarlar derneğinin organize ettiği ve her dönem uyguladığı taraftar buluşmasının bir yenisi geçtiğimiz akşam yapıldı. Boluspor kaptanı Burak...

1965 Boluspor taraftarlar derneğinin organize ettiği ve her dönem uyguladığı taraftar buluşmasının bir yenisi geçtiğimiz akşam yapıldı.

Boluspor kaptanı Burak Akdiş ve Ferdi Başoda'nın davetli olarak katıldığı gecede taraftarlar bol bol soru sorarken futbolcularımızda yakından tanıma fırsatı buldu. Her iki oyuncu kendileri hakkında kısa bir bilgi verirken 1965 Boluspor taraftarlar derneği'de kuruluş sürecinden ve derneğin bugüne kadar yapmış olduğu projeler hakkında  bilgi verildi.  Boluspor kulübünü temsilen ayrıca Muharrem Demirel'de gecede bulunurken dernek yönetimi bazı konularda ki serzenişlerini Muharrem Demirel vasıtası ile Boluspor kulübünü iletti.

Menajer Muharrem Demirel kısa bir konuşma yaparak ' Öncelikle arkadaşlarımızı buraya davet ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Ben 1965 derneğinin kuruluş sürecinden beri yaptıklarını takip eden ve taktirle karşılayan birisiyim. Bugüne kadar bir çok proje geliştirdiler ve faaliyete soktular. Sosyal sorumluluklarını unutmayıp halende bir çok proje ile kulübümüzün karşısına çıkıyorlar. Yeni bir hava geldi diyebilirim. Bizlere iletmek istedikleriniz varsa bu akşam seve seve cevaplayabiliriz.' Dedi.

Burak Akdiş davetten dolayı teşekkür ederken ilk izlenimlerini taraftarlarımızla paylaştı. Akdiş ' Bu sene Boluspor'a oynama şerefine ulaştım. Aslında birkaç sezondur sürekli görüşmelerimiz oldu. Kısmet bu seneymiş. Diğer takımlarda oynadığım süreçte bir çok kez Boluspor ile karşılaştım. Boluspor kulübü köklü ve geçmişi olan bir kulüp. Yıllardır özlemini duyduğu süper lig için mücadele ediyor ve son yıllarda büyük başarılar elde etti. Ben şahsım olarak bu senenin o sene olduğunu söyleyebilirim. İlk geldiğim günden bu yana izlenimlerimi sizlerle paylaşacak olursam bizler su anda yönetimi , futbolcusu , taraftarı , basını olsun kısaca tüm camia olarak aile olduğumuz gösteriyoruz. Buradaki emeklerde , hizmette bizlerin sizlerin olduğu kadar kulübümüzün tüm çalışanlarının da emeği bulunmakta.   Yani bu inançla devam edersek başarıyı da yakalayacağımıza eminim. Ama işte bu süreci devam ettirebilmek için taraftarımızın her zaman bizlerin yanında olmasını istiyoruz.  Maçın son düdüğü çalmadan ümitlerini yitirmesinler desteğe devam etsinler.  Boluspor taraftarı bilinçli bir kitle .  Bugün şu ortamda gördüklerim beni bir kat daha şaşırttı. Yapılan projelerin güzelliği karşısında bir şey diyemiyorum. Bu çalışmaların sonucunda Boluspor  taraftarlarının ne kadar bilinçli bir kitle olduğunu da görüyoruz.  Ben buraya başarılı olmak için geldim benim bir bakışım ve misyonum var. Bende sizler gibi puan kaybettiğimizde üzülüyorum benim içinde zor oluyor. Hatta çoğu zaman eşim ile evde oturuyor kritik yapıyorum. Boluspor'u hedefe taşıyabilmek için elimizden ne gelirse yapmamız gerektiğini biliyorum. Tesislere çocuklarımı getiriyorum ve o havayı solumalarını istiyorum. O heyecanı kulüpte hissedilmesini istiyorum. Şuan ki durum bizlerin kardeş abi ilişkileri ile son derece mükemmel. Çok iyi bir teknik kadro ve yönetimimiz var. Bu iş çok ciddi ve sahaya çıkalım oynayalım paramızı alalım gözü ile bakmıyoruz. Bu kentin ağırlığını hissediyoruz. En azından kendi adıma konuşayım bende bu ağırlık var. Onun için Boluspor'un başarısı için canla başla mücadele edeceğim edeceğiz. Sizlerden tek isteğimiz bizleri sürekli desteklemeniz. Bizlerin diğer illerdeki yediğimiz taraftar baskısının sizlerinde rakip takımlara kurmanızı istiyoruz.' Şeklinde konuştu.
Geride kalan son 7 haftayı da değerlendiren kaptan maç kaybetmemenin çok önemli olduğunu söyledi.  Kaptan ' İlk hafta Giresun maçında başlangıçtı. O günkü saha şartları ve bizlerinde yeni olması sebebi ile kaybettik. Aslında kötü oynamadık ama şansızlık işte. Sonra  seri gelen galibiyet zinciri ama Diyarbakır maçını ayrı tutmaya çalışıyorum. O maç son dakika maçı beraberliğe çevirdik ama kaybetmemiz bizim için iyi oldu.  Karşıyaka maçında da çok kötü değildik ve galipte gelebilirdik. Talihsiz bir gol yedik ve maç beraberlikle sonuçlandı. Genel olarak planlarımızın çizgisindeyiz. Bizim için önemli olan önümüzdeki 3 karşılaşma Denizli,Erciyes ve Ordu maçları çok önemli. Bu maçlardan sonra daha iyi yerlerde olacağımıza eminim.' Dedi..

Gecenin diğer bir konuğu Ferdi Başoda ise Boluspor'un bu sezon hedefe ulaşacağını söyledi. Başoda konuşmasında ' Aslında bir çok konuyu Kaptanım özetledi.  Az önce sizinde dediğiniz gibi benim adımda yıllardır Boluspor'da geçti ama kısmet bu seneye aitmiş.  Kentte bir özlem var . Süper lig özlemini yaşayan bir camiaya geldiğimizi ve artık başarının gelmesi gerektiğinin farkındayız. İçerdeki ortamımız çok güzel. Yani ben yıldız oyuncuyum ben neden oynamıyorum neden bana şans verilmiyor gibi çatlak sesler kesinlikle yok. Ben her takımda oynadım ve tercihe dilen bir futbolcuydum. Mesela Samsunspor maçı kadro dışıydım ama o gün öyle bir heyecan vardı ki sahadaki arkadaşlarım kadar. Bu maçı alalım stresi vardı. Oynamıyorum diye bir köşeye çekilmedim..  Şu takımda inanınki herkes Boluspor'un başarılı olmasını istiyor. Bizler canı gönülden inanıyoruz.' Şeklinde konuştu.

Ferdi Başoda'ya ' Bizle oynadığın her karşılaşmada boş geçmedin gol attın. Ne düşünüyorsun? ' sorusuna Başoda gülerek şu şekilde cevap verdi.  ' Evet Boluspor'un karşısında çok oynadım. Fırsatları değerlendirdim bugüne kadar. Ama Sakaryaspor ile oynanan yarı final maçı  gol atmıştım elenmiştik.  O gün Boluspor taraftarı gerçekten çok güzeldi. Ben o maç saati günün e kadar oynayacağımı bilmiyordum. Coşkun Demirbakan sabah geldi ve sen oynuyorsun dedi. Bende çıktım profesyonellik gereği çıktım fırsat buldum gol attım. İnşallah aynı golleri bu sefer Boluspor  için atarım. Onun içinde çok çalışıyorum. '

Gecenin sonunda futbolcular ve taraftarlarımız ile toplu hatıra fotoğrafı çekilirken bir çok taraftarımızda tek tek fotoğraf çektirdi. 1965 Boluspor Taraftarlar Derneği yönetimi her iki futbolcumuza ve geceyi şereflendiren menajer Muharrem Demirel'e plaket takdim etti.

 

 

Taraftarlarla Buluşma
Taraftarlarla Buluşma
Taraftarlarla Buluşma
Taraftarlarla Buluşma
Taraftarlarla Buluşma

2017 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.075629949569702