TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI

18 Ocak 2011

Boluspor'da Yardımcı Antrenör Taşkın Darcan'a unlu yumurtalı sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman sonrası kırmızı beyazlı oyuncular ellerindeki yumurtaları ve...

Boluspor'da Yardımcı Antrenör Taşkın Darcan'a unlu yumurtalı sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Antrenman sonrası kırmızı beyazlı oyuncular ellerindeki yumurtaları ve unları Taşkın Darcan'ın başından aşağı dökerlerken kafasına vurulan yumurtalar ve unlardan sonra taşkın hoca tanınamadı.

 

Bir aylık aradan sonra bu hafta evinde Giresunspor karşılaşmasıyla ikinci yarıya başlayacak olan Boluspor'da keyifli çalışmalar sürüyor. Antalya kampında enerji depolayan takım bir haftadır Bolu'daki kendi tesislerinde ikinci yarı hazırlıklarını sürdürürken, bugün yapılan idmanda yardımcı antrenör Taşkın Darcan için doğum günü partisi yapıldı. Günü dar alanda taktik çalışması yaparak geçiren Boluspor'da idman sonrası futbolcular yardımcı antrenör Taşkın Darcan'a koştu. Doğum günü partisini tesis içinde kutlamayı bekleyen Darcan, futbolcuların Brezilya usulü unlu yumurtalı sürpriziyle karşılaştı. Hep birlikte Darcan'a koşan oyuncular ellerindeki yumurtalar ve unları hocalarının başından aşağı döktüler. Futbolcuların elinden kurtulmak için çabalayan Taşkın Darcan başarılı olamadı.

Eğlenceli kutlamanın ardından bir de pasta kesimi yapıldı. Taşkın Darcan, 'İyiki doğdun Taşkın' yazılı pastayı keserken futbolcularda hep birlikte 'Alçaklara kar yağıyor üşümedin mi, Taşkın bu işin sonunu düşünmedin mi' diyerek tempo tuttular.

 

Tek Tek hesabı sorulacak

 

Taşkın hocaya yapılan sürpriz doğum günü pastasında takımın bu tür organizasyonlarında başı çeken Fatih, Ramazan, Fabiano, Erdem ve Burak yine ön planda olurlarken, Taşkın hocanın yapılan sürpriz sonucu hali görülmeye değerdi. Boluspor'un yardımcı hocası Hakan Keleş'inde parmağının olduğu bu organizasyonda futbolcular Cemil, Sefa, Ferhat ve Aydın'ın da ön saflarda oldukları görüldü. Atılan yumurtalardan sonra Taşkın hoca hepinizden bunun hesabını tek tek soracağım dedi.  Futbolcularının yaptıklarını keyifle izleyen Eriş ise gülmekten adeta kırıldı.

 

Bolusporluyuz.com

 

TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI
TAŞKIN HOCA'DA YUMURTADAN NASİBİNİ ALDI

2863 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.44157791137695