Tavşanlı Linyitspor Moral Depoluyor

12 Şubat 2011

Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor yararına dayanışma yemeği düzenleyerek Boluspro maçı öncesi moral depoladılar. Levent Restorant'taki yemeğe ilçenin...

Pazar günü deplasmanda karşılaşacağımız TKİ Tavşanlı Linyitspor yararına dayanışma yemeği düzenleyerek Boluspro maçı öncesi moral depoladılar.

Levent Restorant'taki yemeğe ilçenin mülki amirleri, siyasi parti başkan ve temsilcileri, oda başkanları, TKİ Tavşanlı Linyitspor kulüp yönetimi, başkanı, futbolcu ve teknik heyeti, taraftar grupları katıldı.

Tavşanlı Linyitspor Kulüp Başkanı Mustafa Çokuslu, dayanışma gecesine katılan herkese teşekkür ederek, "Asla yalnız kalmayacaksın sloganı bize çok şey ifade ediyor. Bunu bu gece daha iyi anladık. Tavşanlı Linyitspor gerçeği Türkiye'nin her yerinde konu olmaya başladı. Yakında Linyitspor'un başarısını üniversitelerde konu olarak işlenirse hiç şaşırmayın. Halkımız ve taraftarımız yanımızda. Teknik heyet ve futbolcular da elinden geldiğince çaba sarf ediyor. El ele daha üst seviyelere geleceğimiz inancındayım" dedi.

Takım Kaptanı Abdi Aktaş da, aralarında iyi bir dayanışma olduğunu söyleyerek, "Bizim başarımız bu dayanışmadan geliyor. Bizi küçük görenlere en büyük cevap bu ortamdır" şeklinde konuştu.

Düzenlenen yemekli gecede konuk sanatçı Mithat Körler ve Orhan Ayaz geceye renk katarken Mithat Körler'in TKİ Tavşanlı Linyitspor için bestelediği marşı tüm salonda bulunanlar hep beraber okudu. Linyitspor için bestelenen marşın CD'leri ise kısa sürede satıldı.

Boluspor maçı öncesi birlik beraberlik mesajı veren Linyit ekibinde futbolcuların moralleri üst seviyede tutuluyor. Taraftar Dernekleri ve grupları Boluspor maçına özel hazırlanırken ' Boluspor bizim dost takımımız. Boluspor taraftarını da çok yakından takip ediyor seviyoruz. Bolu'daki ilk karşılaşamda çok güzel dostluklar kurduk. Yaz ayında Tribün Kardeşliği pikniğine de katılmıştık. O piknik sayesinde yeni dostlar edindik. Hak  eden kazansın ama en önemlisi dostluk kazansın diyoruz' dediler.

Ardından Tavşanlı Belediyesi Zeybek Ekibi gösterilerde bulundu. TKİ Tavşanlı Linyitspor adına düzenlenen gecede bin bilet satışı hedeflenirken bu hedefe yaklaşıldığı öğrenildi.

Program sonunda açık artırma ile bütün futbolcuların imzaladığı TKİ Tavşanlı Linyitspor forması 6 bin TL, kaleci eldiveni de 5 bin TL'ye satıldı.

 

3302 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • erol toskar
    13 Şubat 2011 • 01:11
    sizleri tebrik ediyorum......böyle bir yemeğe bolusporun da ihtiyacı var.....

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.17541313171387