TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

10 Eylül 2017

Boluspor, TFF 1’inci ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar maçın ilk yarısını 0-0 berabere kapattığı mücadele Manisaspor’a 2-1 mağlup oldu. Boluspor’un tek golünü Melih Okutan attı. Pozisyona girmekte güçlük çeken Boluspor, 4 haftadır galibiyet alamadı.

Boluspor teknik direktörü Fuat Çapa Manisaspor karşısına, Gökhan, Umut, Özgür, Alim, Göksu, İshak, Yusuf Emre, İrfan, Poepon, Bentley, Te Vrede on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Ertuğrul, Renato, Melih, Pedro, Furkan, Sefa, Burak, Furkan Demir, Mustafa, Caner yer aldı.

Ev sahibi takım Manispor ise Boluspor karşısına, Emrullah, Ümit, Dimov, Hikmet, Abdülkadir, Metin, Berkay, Mustafa Sevgi, Perovic, İsmail Haktan, Meye on biri ile çıktı.

İLK TEHLİKELİ ATAK BOLUSPOR’DAN

Karşılaşma Boluspor’un vuruşu ile başladı. Oyunun ilk dakikalarında her iki takımda kontrollü bir oyunu tercih etti. Boluspor maçın 12’inci dakikasında Te Vrede ile golü buldu ancak karşılaşmanın hakemi faul gerekçesiyle golü iptal etti. Maçın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle geçildi. Boluspor ma.çın 24’üncü dakikasında gole çok yaklaştı. Bentley, ceza sahasında şık bir vücut çalımı ile Manisaspor defansını ekarte etti. Nijeryalı oyuncunun vuruşunu kaleci son anda ayaklarıyla çeldi. İlk yarının sonuna 3 dakika süre ilave edildi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle sona erdi.

MANİSASPOR GOLÜ BULDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına Manisaspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarıya her iki takımda aynı on birlerle başladı. Manisaspor maçın 57’inci dakikasında öne geçti. İsmail Haktan’ın ara pasında topla buluşan Meye’nin ilk vuruşunu Gökhan kurtardı, pozisyonun devamında Meye topu ağlar gönderdi. Bu golle Manisaspor maçta 1-0 öne geçti.

BOLUSPOR’DAN 7 DAKİKADA 3 DEĞİŞİKLİK

Boluspor maçın 65’inci dakikasında iki oyuncu değişikliği birden yaptı. Sefa ve Mustafa Durak oyuna girdi. İrfan ve Bentley oyundan çıktı. Boluspor son oyuncu değişikliğini 72’inci dakikada yaptı. Melih oyuna girdi, Te Vrede oyundan çıktı. Boluspor’da 77’inci dakika Umut sarı kart gördü.

MELİH OKUTAN’TAN CEVAP GECİKMEDİ

Boluspor maçın 78’inci dakikasında beraberlik golünü buldu. Manisaspor defansının arkasına atılan topu çok iyi takip eden Melih, topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. Maçta skor 1-1’e geldi.

MANİSASPOR TEKRAR ÖNE GEÇTİ

Manisaspor maçın 88’inci dakikasında tekrar öne geçti. İsmail Haktan, Gökhan ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu, top ağlarla buluştu. Manisaspor maçta 2-1 öne geçen taraf oldu.

SON ANLARDA GOL SESİ ÇIKMADI

Karşılaşmanın sonuna 5 dakika süre ilave edildi. Maçın 90+3’üncü dakikasında İshak sarı kart gördü. Kalan dakikalarda maçta başka gol olmayınca Bolıspor, Manisaspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Boluspor’un tek golünü Melih Okutan attı. Kırmızı beyazlılar, aldığı mağlubiyetle 2 puanda kaldı.

 

TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR
TEHLİKE ÇANLARI ÇALIYOR

1682 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.072011947631836