Tekke’den Tek Tek Puanlar

13 Mart 2016

BOLUSPOR:1 GAZİANTEP BBSK:1 Boluspor, PTT 1’inci ligin 25’inci haftasında kendi sahasında Gaziantep BBSK ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 geride kapattığı karşılaşmada Gaziantep BBSK ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlıların golünü Alican atarken, Antep ekibinin golünü attı. Maçın uzatma anlarında Jansen, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart gördü. Girdiği bir çok pozisyondan sonuç alamayan kırmızı beyazlılar 1 puana razı oldu.

ERDİ KALEYİ VERMEDİ

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Fatih Tekke Gaziantep BBSK karşısına, Erdi, Adem, Hasan, Umut, Kemal, Cumali, Alican, Yusuf, Emre, Anco, Tevfik on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Soner Şahin, Luiz Henrique, Özgür Özkaya, Orhan Gülle, Arif Şahin, Ivanovski, Özgürcan yer alan isimler oldu.

Misafir takım Gaziantep BBSK ise Boluspor karşısına, Stackhowiak, Murat, Fuchs, Raspopovic, İskender, Kojic, Gökhan, İshak, Erkam, Ufuk, İbrahıma on biri ile çıktı.

Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, Soner Şahin’in sakatlığının geçmesine rağmen yine kalede Erdi’ye görev verdi. Genç teknik adam, Orhan Gülle’nin yerine ise, Alican Karadağ’a şans verdi.

 

HASAN’IN TER VURUŞU AĞLARA GİTTİ

Karşılaşmaya Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Bolupor maçın 2’inci dakikasında gole çok yaklaştı. Organize gelişen atakta adem topu ceza sahasına ortaladı. Ceza sahasında Jansen’in vuruşunu Gaziantep BBSK savunması yatarak önledi. Kırmızı beyazlılar bu dakikada mutlak bir golden oldu. Maçın 14’üncü dakikasında Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. Adem’in uzun pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Jansen topu kontrol edemeyince kırmızı beyazlılar mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Bu pozisyonun 1 dakika sonrası Jansen’in ceza sahası dışından sert şutu kaleci Stackhowiak’ta kaldı. Boluspor bu dakikalarda etkili oyununu rakip kalede hissettirdi. Maçın 21’inci dakikasında Gaziantep BBSK öne geçti. Kojic’in ortasına ter vuruş yapan Hasana Hatipoğlu topu kendi ağlarına gönderdi. Bu golle Gaziantep BBSK, Boluspor karşısında 1-0 öne geçen taraf oldu.

BOLUSPOR PEŞ PEŞE POZİSYONLARDAN SONUÇ ALAMADI

26’ıncı dakikada Gaziantep BBSK, 2’inci gole çok yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda topu kafa ile kaleye göndermek isteyen Kojic’in vuruşunu çizgiden Adem Alkaşi çıkarttı. Pozisyonun devamında Emre Kılınç topu uzaklaştırdı. Maçın 36’ıncı dakikasında bu kez Boluspor gole çok yaklaştı. Jansen’in yaptığı ortaya direkte dokunamayan Emre Kılınç mutlak gol pozisyonunda faydalanamadı. Maçın 45’inci dakikasında Boluspor aradığı beraberlik golüne bir kez daha çok yaklaştı. Jansen3in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahasında oluşan karambolde Tevfik, Emre Kılınç’a pasını aktardı. Emre’nin volesi yandan auta çıktı. İlk yarının sonuna 2 dakika süre ilave edildi. 456+1’inci dakikada Gaziantep BBSK ceza yayının solundan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Gökhan’ın vuruşu direği yalayarak auta çıktı. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı Gaziantep BBSK’nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 

ALİCAN’DAN HARİKA FÜZE  

Karşılaşmanın ikinci yarısına Gaziantep BBSK’nın vuruşu ile başlandı. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. İvnanovski oyuna girdi, Emre Kılınç oyuna girdi. Kırmızı beyazlılar, 46’ıncı dakikada beraberlik golünü buldu. Tevfik, ceza sahasına girmeden düşürüldü, karşılaşmanın hakemi devam kararı sonrası, Alican topla buluştu. Alican, ceza sahası dışından çok sert vurdu. Top Stackhowiak’ın uzanmasına rağmen Gaziantep BBSK ağlarıyla buluştu. Boluspor bu golle beraberliği yakaladı.

PEŞ PEŞE POZİSYON BULDUK

Maçın 48’inci dakikasında bu kez Gaziantep BBSK, Boluspor kalesinde tehlikeli pozisyon buldu. İbrahima’nın vuruşunu kaleci Erdi ayaklarıyla çelmeyi başardı. Boluspor bulduğu beraberlik golünün ardından baskılı oyununu Gaziantep BBSK’ya hissettirdi. Kırmızı beyazlılar, oyunu tamamen rakip kaleye yıktı. Maçın 62’inci dakikasında Boluspor 2’inci gole çok yaklaştı. Gaziantep BBSK savunmasının geri pasında araya giren Tevfik, kaleci Stackhowiak ile karşı karşıya kaldı. Tevfik, ilk pozisyonda vuruşunu yapamadı. 22inci defa kaleciyi ekarte etmek isteyen Tevfik’in vuruşunu Stackhowiak kornere çeldi. Pozisyonun devamında kullanılan köşe vuruşunda Hasan Hatioğlu’nun vuruşu üst direkten oyun alanına geri döndü. Boluspor bu dakikada iki pozisyondan sonuç alamadı.

JANSEN SON ANLARDA ATILDI

Maçın 69’uncu dakikasında Boluspor’dan Jansen sarı kart gördü. Boluspor teknik direktörü Fatih Tekke, ikinci oyuncu değişikliğini 77’inci dakikada yaptı. Özgürcan oyuna girdi, Tevfik oyundan çıktı. Maçın 79’uncu dakikasında Boluspor ikinci gole çok yaklaştı. Adem’in ortasına uçarak kafa vuran Özgürcan’ın vuruşu az farkla auta çıktı. Boluspor son oyuncu değişikliğini 89’uncu dakikada yaptı. Alican oyundan çıktı, Arif Şahin oyuna girdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın uzatma anlarında 69’uncu dakikada sarı kartı bulunan Jansen, gördüğü ikimci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor kendi sahasında Gaziantep BBSK ile 1-1 berabere kaldı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu beraberlikle puanını 34’e çıkardı. Boluspor ligi 26’ıncı haftasında deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak.

 

Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar
Tekke’den Tek Tek Puanlar

1879 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049221992492676