Teklife Teşekkür mü Etti.

18 Mayıs 2014

Teknik Direktör konusunda araştırma devam ederken Boluspor yönetiminin listesinde olan Mustafa Reşit Akçay dan ilk cevap geldiği söyleniyor. Geçen sezon...

Teknik Direktör konusunda araştırma devam ederken Boluspor yönetiminin listesinde olan Mustafa Reşit Akçay dan ilk cevap geldiği söyleniyor. Geçen sezon ilk defa Trabzonspor ile Süper ligde hocalık yapan tecrübeli teknik adam PTT birinci ligde çalışmama kararı aldığını söyledi.

Transfer dönemlerinde bir çok kez Boluspor ile isimi anılan Mustafa Reşit Akçay bu transfer döneminde de Boluspor ile anılan hocalar arasında yer aldı. Kamu oyunda Boluspor ile Teknik direktör isimi olarak  bir çok hoca ismi geçerken kırmız beyazlı yönetim  Mustafa Reşit Akçay, Metin Diyadin, Cihat Aslan, Osman Özköylü ve Reha Erginer gibi isimlerin listede olduğu kamu oyuna düşmüştü. Teknik direktörlerle ilgili bir bir fikir alan ve kırmız beyazlı ekibi 50. yılda hedefe getirebilecek hocayı takımın başına getirmeyi isteyen Başkan Savaş Abak ve yönetimi araştırmalara devam ederken listede bulunan M .Reşit Akçay’dan da ilk cevabın geldiği kamu oyunda söyleniyor.

Geçen sezon Karadeniz temsilcisinin başında teknik direktör olarak kariyerinde ilk Süper lig hocalığını yapan M. Raşit Akçay lig hocası olmuştu. Geçtiğimiz yılarda PTT birinci lig de çalışarak her takımın listesinde hoca olarak PTT birinci ligde ilk sırayı alan M Reşit Akçay  Boluspor’dan da gelen teklife teşekkür ettiği söyleniyor.

Akhisar Belediyespor hocası Hamza Hamzaoğlu’nun bundan sonraki dönemde  milli takımdaki görevine yoğunluk vermesi sonrası Akhisar Belediyespor yönetiminden izin isteyip görevi bırakması beklenirken takımında başına M Reşit Akçay’ın getirilmesi bekleniyor.

Boluspor yönetimi de  Mustafa Reşit Akçay, Metin Diyadin, Cihat Aslan, Osman Özköylü ve Reha Erginer den oluşan liste ile bir bir yakından ilgilenirken bu listenin dışına çıkan M Reşit Akçay Süper ligde çalışacak olmasından dolayı liste dışında kaldı. Kırmız beyazlı yönetim birkaç güne kadar yeni sezonda kimin takımın başına getireceği konusunda karar vereceği söyleniyor.

2129 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065650939941406