Teknik Direktör Özcan Kızıltan

27 Aralık 2011

Teknik Direktör Sorununu Özcan Kızıltan ile çözen Boluspor da imza öncesi her iki tarafta açıklamalarda  bulundu.Boluspor da yeni göreve başlayan...

Teknik Direktör Sorununu Özcan Kızıltan ile çözen Boluspor da imza öncesi her iki tarafta açıklamalarda  bulundu.Boluspor da yeni göreve başlayan Özcan Kızıltan dört kişilik bir ekiple çalışacak. 

 

İkinci devrede beklediğimiz hedefi yakacağına inanıyoruz.

 

Başkan Necip Çarıkçı yaptıgı açıklamada şunları söyledi.Cihat Hocamızla ayrıldıktan sonra yaklaşık 15 gün sonra hocamız konusunda bugün Özcan Kızıltan ile 1,5 yıllık mukavele imzalayacağız. Hocamızı herkes tanıyor. Bucaspor'u süper Lige taşıyan, Göztepe'yi Bank Asya'ya taşıyan hocamız. Tabi hocamız Bolu'da çok kaldı. Kamplarını hep Bolu'da geçirdi. Daha evvelde hocamızla bir çok yerde beraber olduk. Hocamız bizi, biz hocamızı tanıyoruz. İnşallah hocamız ikinci devrede beklediğimiz hedefi yakacağına inanıyoruz. Hocamız bu tecrübeye sahip. Özcan Kızıltan, Bolu'ya ve Boluspor'a hayırlı uğurlu olsun.  

 

Kızıltan Hedef Olmasa Ben Olmazdım

 

Öncelikle Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana güvenip, buraya davet ettiği ve Boluspor'un teknik direktörlüğünü bana layık gördüğü için. Nasıl bir kulübe geldiğimi ve hedeflerin ne olduğunu çok yakından bilen bir insanım. Yıllardır aynı hedef doğrultusunda mücadele ettiğimiz bizi hep zorlayan bir takım olmuştur Boluspor. Uzun yıllardır kulüp anlamında da büyük gelişmeler gösteren, tesisiyle ve hedef doğrultusunda süper lige çok yaklaşmasına rağmen, bir türlü istenilen hedefe ulaşılamamış. Ama şuna çok inanıyorum. Zaten hedef olmasaydı ben şuan burada olmazdım. Ben birlikte bu hedefe varacağımıza inanıyorum. Bu iş için sadece teknik adam yeterli olmaz. Yönetimim, basınım, taraftarım ve oyuncularımla hep beraber ortak bir sinerjiyle bu hedef doğrultusunda gayret etmemiz gerekiyor. Bu anlamda ben kendime güveniyorum. Geldiğim kulübe inanıyorum. Allahım inşallah o günü bize hep birlikte nasip eder.

 

Kampımız 12 gün sürecek

 

Kampa Perşembe günü katılacağım. Ama çalışma ekibimdeki hocalarım takımın başında olacak. Orada bunun planlamasını yapacağız. Yaklaşık 12 gün orada olacağız. Takımı ne kadar çok tanıyor olsam da, ama birlikte çalışmak çok önemlidir. Onlarla oturacağız, sohbetlerimiz olacak, toplantılarımız olacak. Biz kendi ilkelerimizi, beklentilerimizi söyleyeceğiz ve oyuncularımın neler yapabileceğini büyük ölçüde de biliyorum. Gerekli takviyelerle de daha güçlü bir Boluspor ortaya çıkartacağız. Benimle beraber 4 hocamızla beraber Boluspor'u çalıştıracağız. 

 

Benden önce oyuncularımıza destek olsunlar

 

Boluspor taraftarının kulübünü ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Özellikle zor zamanlarında takımlarını desteklediklerini biliyorum. Benden önce oyuncularımıza destek olmalarını istiyorum. Göztepe taraftarıyla sorunlarımız oldu. Onları bir yıl önce ne kadar mutlu etsek de, sıkıntılı zamanlarımız oldu. Ama saygı duyuyorum. İnşallah Boluspor taraftarıyla el ele verip Boluspor'u süper lige taşırız diye ümit ediyorum.

 

      


2444 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.083702087402344